Arama sonuçlarınız

1. tlhares

Açılış ekranında takılma

Cvp: RE: Açılış ekranında takılma benim 16 gb disco da daha önce sorunsuz kurduğum romlarda böyle hata vermeye başlamıştı stock rom attım şimdi sıkıntı kalmadı  https://yadi.sk/d/rUC6_uh7m9F7Q gm nin verdiği kitkat yükleme aracı bunla at stock romu düzelir...
  2. tlhares

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate güç tuşu + ses kısma tuşuna biraz uzun basın alacaktır
  3. tlhares

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Cvp: [PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016 hayır herhangi bir custom recovery de olur phliz touch recovery ya da TWRP falan
  4. tlhares

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

Cvp: RE: [PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery Aynı sorun bende de oldu bende daha önceden sorunsuz kurduğum bir romu kurarken hata verdi açılış ekranında kaldı açılmadı stock ROM atmak zorunda kaldım sanırım ROM eksik inmedi bizim telefonlarda bir...
  5. tlhares

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 bende öyle bir problem olmadı
  6. tlhares

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 ilk romu çok beğenmiştim hemen bunu da deneyeceğim  :)
  7. tlhares

[PORT] Doogee Valencia2 Y100 Rom By TheHeroeS For GM Discovery

Geliştirici bu siteden ayrıldığı için kaldırılmış olabilir
  8. tlhares

discovery sapıttı

Cvp: RE: discovery sapıttı img tabi daha önce her zaman yaptığım işlem şu an olmuyor
  9. tlhares

discovery sapıttı

gm sitesinde kaldırmış arşivinizde var mı 16 gb cihaz
  10. tlhares

discovery sapıttı

Recovery yüklemek için başka yol var mi yok mu bilen bir arkadaş
  11. tlhares

discovery sapıttı

bu gün rom yüklerken tüm wipe yapmama rağmen daha önceden sorunsuz kurduğum romu kurmadı satatus 7 hatası verdi soft brick oldu kitkat yazılım yükleme aracıyla kitkat yükledim açıldı şimdi king rootla root edip mobileuncle tools ile recovery yükleeye çalışıyorum bir türkü olmuyor bunu daha önce...
  12. tlhares

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate İlk başta bende anlamamıştım :) sol üstte on off butonu var ona bas :)
  13. tlhares

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

Cvp: RE: [port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery Bir sorun olmaz
  14. tlhares

[PORT]MaxAosp by SuperDroid & Creative®

Cvp: RE: [PORT]MaxAosp by SuperDroid & Creative® Toggle yok malesef
  15. tlhares

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Cvp: RE: Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU] xiaomi lerde sar değeri yüksek olduğunu söylüyorlar ondan pek istekli değilim ama leTV de 3 gb ram var ama onunda yazılım riskli ota güncelleme gelmiyor kararsız kaldım
  16. tlhares

3 telefondan

Cvp: RE: 3 telefondan türkçe yok ingilizce var orjinalinde  ama romlarla falan yüklenebiliyor türkçe sanırım
  17. tlhares

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

leTV x500  meizu metal redmi note 3 2gb olan bunlardan birinin kullanan var mı yada anlayıp içlerinden birini tavsiye edecek
  18. tlhares

3 telefondan

@"caneray"  fiyat ve donanım olarak birbirlerine çok benzeyen telefonlar ne kadar benzese de performanslar farklı oluyor ondan dolayı 3ü arasında kaldım cevap için teşekkürler @"Rygebin"  cevap için sağ ol  @"FoggyFa"  kusura bakmayın oraya yazarım
  19. tlhares

3 telefondan

Arasında kaldım bilgisi olan biri yardım edebilir mi leTV x500 Meizu metal Redmi note 3 2gb olan Kamera batarya konusunda iyi olan ve guncelmeme konusunda hangisi en iyidir Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın