Arama sonuçlarınız

1. nazmi28

En iyi custom rom !!!

Arkadaşlar bir kaç rom yükledim fakat tam stabile göremedim.içlerinde yine elle tutulan rom @Kronos 'un hazırladığı http://forum.turkdevs.com/konu/cm13-0-4-aroma-stabil-guncelleme-cm13-0-4-for-etab5-by-kronos.11232/ bu rom. 5.1 olarak fazlaca rom yok zaten.6.0 olarak önereceğiniz rom var mı...
  2. nazmi28

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

@Kronos senin bu romda kalibre ayarı var mı acaba var ise nereden bakıyoruz...
  3. nazmi28

Ekranın kendi kendine basması

@Kronos ben bu tableti bir öğrenci arkadasdan aldım,çocuklar için.stock romu ben kullanamam malum.bezle alakalı olacağını zannetmiyorum. böyle bir sorunla karşılasan başka arkadaş var mı acaba?
  4. nazmi28

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

@Kronos kardeşim selamlar.suana kadar yüklediğim romlardan en iyisi senin rom gibi.yalnız bir sorununm var.sorunlar bölümündede açtım.tablet arada kendi kendine basıyor bana izin vermiyor sürekli ne yapmak istesem ana ekrana atıyor.bunun çözümü var mı...bunu sürekli yapmıyor fakat diğer...
  5. nazmi28

Ekranın kendi kendine basması

Arkadaşlar selamlar.bu tableti dün aldım.bugunden berı ugrasıyorum.ilkten ekran algılamama sorunu oldu deneye yanıla en sonunda yaptım. Fakat şöyle bir sorun var.2 3 tane custom rom yükledim fakat hata düzelmedi.Ekran arada kendi kendine basıyor.uygulamaya girsem ana menüye atıyor .kapatmak...
  6. nazmi28

[6.0.1][STABİL]UBERMALLOW FOR ETAB5 by Kronos

romda sorun var mı acaba kullanan arkadaslar cevaplarsa sevınıeım..
  7. nazmi28

[6.0.1]Tam Stabil CM13 By_KadirAyyıldız

şuan romun son duurmu nasıl? baska bır cm13 rom yukledım fakat bazı google uyg ya uygunsuz yada yukleme yapmadı.sızın romda durum nasıl
  8. nazmi28

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Tablette 5.1 rom yüklü. Cm13 romu twrp den flasladındak sonra bu sorun oldu.zipli dosyayı twrp den flaslıyorum reboot edince bootda kalıyor beyaz ekran gelmiyor.sorun nedir.General mobile etab5 cihazından bahsediyorum. Kalemle algılama var fakat dokunmatik ve tuşlar hiçbir şekilde tepki...