Arama sonuçlarınız

1. nazmi28

ÖNEMLİ HANGİ ROM !!!

Mrb arkadaşlar çocukların tabletine rom arıyorum daha önce bi kaç mıuı rom attım fakat donma vs oluyor genelde.. Şimdi sizden istediğim android sürümü önemli değil ,stabil olarak üzmeyecek rom öneriniz hangisi... Yükleyip uzun süre gitsin istiyorum..
  2. nazmi28

[Recovery] Samsung Galaxy C7(C7000) için TWRP ve Root

sabahdan berıdır root twrp ile ugrasıyorum frp lock google hesabı gırınce on konumuna geliyor... on konumuna gelıncede telı kapa ac yapınca securı fail recovery yazan sarı üçgenlı boot ekranı gelıyor ve hıcbırsey yapılmıyor... bu muhtemelen sızdede yapmıstır... google hesabı gırmezsem sıkıntı...
  3. nazmi28

frp lock bende on oldugundan odınden kuramıyormusum...şimdı kuruyorum magıstıde flaslıyorum lakın soyle bır sorun var.. kurulumları yaptıktan sonra telefon açılıyor kurulumu yapıyorum google hesabınıda gırıyorum lakın bır daha kapat aç yapınca frp li bir menu daha cıkıyor ve telefon açılmıyor...
  4. nazmi28

hocam daha onceden de biliyorum oem kilidini ...fakat gelistirici seçeneklerde oem kilidi adında bir ayar yok. sizde de androıd 7 var dıyosunuz gelıstırıcı seceneklerı ayarlara bakarmısınız oem kılıdı sekmesı var mı???
  5. nazmi28

vedat bey özel mesaj olarak aldıgım hatayı sıze yazdım teşekkurker.. selamlar download menude aldıgım hata su sekıl custom bınary(recovery)Blocked By FRP Lock crom servıce apk ile kilidi açtım.açıkda yazdı fakat bu yazıyı bı turlu gecemıyorum neden acaba var mı bıgınız.. tesekkurler...
  6. nazmi28

Vedat bey cihazı hala kullanıyormusunız bilmiyorum fakat c7 de android 7 de bu yöntem işe yaramıyor...xda da paylaşım yapmossınız ama bu yöntem sanırım android 7 için.. Bende cihazı 6 döndüreyim dedim bir türlü dönmüyor odinden nasıl yapabiliriz bilginiz var mı
  7. nazmi28

[4.4.2][Beta][Stabil][Dpı sorunu yok]MIUI 8 V6.7.5 Global For E-TAB 5 Custom Rom

Kardeşim emeğine sağlık. Rom ve 2 tane fix dosyasını indirdim büyük ihtimal yarın kuracağım romu. Tableti çocuklar kullanıyor ama hata sıkıntı olursa haber edeceğim. Saol mıuı 7 yi yükledim. Şimdilik iyi gibi... Mıuı 7 ve mıuı 8 iki sürümde de widget bindirme yapılmıyor orjınal launcher de...
  8. nazmi28

[STOCK RECOVERY]CWM FOR ETAB4 by Kronos

google amca buldu ama nasıl bir hata ise bazu uygulamalr bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor. yada 507 hatası veriyor... bulamadım...
  9. nazmi28

[STOCK RECOVERY]CWM FOR ETAB4 by Kronos

@Kronos hocam sana birşey sorayım forumu gezerken görmüştüm ama şimdi bulamıyorum. Etab 4 yada etab 5 konusunda olacak. Bu google play da bu sürüm cihazınızla uyumlu değil hatasını çözümü yazılmıştı. Bilginiz var mı acaba. Şuan kendi telefonuma farklı bir rom attım fakat bazı uygulamalar da bu...
  10. nazmi28

[AROMA][4.2.2][STOCK]JELLYBEAN ROM FOR ETAB4 by Kronos

Twrp yüklemeye baktım onda da rootlama şart malum. Etab5 den biraz daha karmaşık geldi bana. En kolay yöntemi hakkında bilgin var mı yada yönlendireceğin konu? Birde bu tablet için 5.1 yada 6 android custom rom yok mu ? Bilgin var mı kardeşim.
  11. nazmi28

[AROMA][4.2.2][STOCK]JELLYBEAN ROM FOR ETAB4 by Kronos

@Kronos Direk recoveryden mi yüklüycez...root falan yapmak lazım mı. Tableti yeni aldım öğrenci tableti... Ne yapmam lazım...
  12. nazmi28

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Pc telefonu görmezse bilgisayarım/yönet/dosya yöneticisinden/COM lu driveri güncelleştir değip oradan usb bileşik aygıtı yükleyin. Ben bu şekil yapıp pc ye laptopu gösterdim...
  13. nazmi28

Ekranın kendi kendine basması

Bu aldığım etab 5 cihazın ekranı http://i.hizliresim.com/g2b78Q.jpg Ben kalibrasyonu HOLİTEK i baz alarak yaptım.Bilgisi olan arkadaşlar bundan olabilir mi acaba ? @Asderdd
  14. nazmi28

Bataryayı hızlı doldurma(ÇÖZÜLDÜ)

Öncelikle teşekkürler... İlk denemem samsung note 4 hızlı şarh kitiydi.Bunda değer 350 mah. Daha sonra samsung note 2 orjinal 2A şarj cihazı ile yaptım.cihaz 1600 1700 mah değerlerine çıktı. Cihaz hızlı şarj kitiyle düşük değer normal 2A şark kitlerinde daha hızlı dolum yapıyor... Sorun çözüldü
  15. nazmi28

@yusuf-5896 hocam öncelikle cevabın için teşekkürler.Şarj kontrol ettiğimde %28 de idi.1dk kadar bekledim 350maha kadar çıktı 340 a inince ampereyi kapattım. Eğer sizde tablet var ise şarj dolum sürenizi mah cinsinden yazar mısınız? Bu arada tamamıyla evde bulundurduğum şarj cihazları jaliteli...
  16. nazmi28

Yavaş şarj PC algılamama sorunu

Şarj değerin değişti mi.yavas şarj oluyor bu tablet...
  17. nazmi28

yavaş şarj olma sorunu

android 6 custom rom var.350 mahla şarj oluyor.teledonlar pc den bu değerde doluyor.bu işte bi terslik var ama... @Robin919 sorunu çmzebildinmi?
  18. nazmi28

HER YÜZYILIN EFENDİSİ BÜYÜK BEŞİKTAŞ...

HER YÜZYILIN EFENDİSİ BÜYÜK BEŞİKTAŞ...
  19. nazmi28

Ampere uygulamasından bakınca telefon 350 mah da dolum oluyor. Konulara baktım ama bu konu ile alakalı başlık göremedim.Kernel ayarı yada başka bir yöntem uygulayabilirmiyiz. 7500mah lık batarya için 350mah gerçekten çok az. Telefonda aynı şarj cihazı ile 1900mah görüyorum.
  20. nazmi28

En iyi custom rom !!!

Aslında nasıl bir şey derken şuanlık senin romda sorun gözükmüyor. Fakat şarj olmasına baktım 350mah da şarj oluyor. Buda 7500mah lık batarya için dolum süresi çok az. Konuda göremedim belki kernel düzenleme ayarı vardır biraz daha yukarılara çıkarılabilir ama bu değer gerçekten çok az. Şuanlık...