Arama sonuçlarınız

1. Y

[DEV-Miui 7] Miui V7 6.3.3 Developer Sürüm By_SmiLeToLiFe

Cvp: RE: [DEV-Miui 7] Miui V7 6.3.3 Developer Sürüm By_SmiLeToLiFe aynen katılıyorum , şuan indireceğim ama açıldıktan sonra yapmam gereken bişeyler var mı hocam hattım faturalıda  :what: daha önce bişey okumuştum faturalı için bişeyler yapılması gerekiyordu ... ??
  2. Y

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

romun açılması için log almam lazım ama bende adbd çalışmadığı veya görmediği için log alamadım, başka bir proglamla log alabilir miyim ?, alabilirsem hangi programlarla alabilirim hocam ??
  3. Y

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

orochi hocam , need rom sayfasından bir rom aldım , aynı sizin anlattığınız gibi herşeyi yaptım fakat açılış logosunda kaldı, abd uygulaması için verdiğiniz komut dosyasını yazınca hani metin dosyası txt olan komutu yazınca o txt oluşmuyor , bitane oluşturdum nasıl yaptıysam ::D ondada içi boş...
  4. Y

discovery sapıttı

Cvp: RE: discovery sapıttı bir sıkıntı var zaten kardeşim geçen orj. roma döndüm sıkıldım tekrar customa dönmek için recovery yüklüyorum olmuyor recovery menüsüne gelmiyor , eğer seninde öyleyse elimde şuan çalışan bir recovery var , istersen senin için upload edebilirim (tabi sorununu...
  5. Y

discovery sapıttı

yüklemeye çalıştığın recovery img dosyası mı dikkat et , img ise yanlış bir recovery kuruyor olabilirsin ..