Arama sonuçlarınız

1. T

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

Ben uzun zamandan beri bu romu kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısı yok Bu haliyle çok rahat kullanılabilir. Diğer siteden yapılan romu denedim. Bu kadar stabil degil ve şarjı uzun gitmiyor
  2. T

Şimdi yaptım hiçbir sorun yok kamerada Video da çalışıyor geri zekalı urunu stoktan kurtuldum.
  3. T

Hocam,6.0 sürümünü yüklesek de kursak olur mu?sanırım şarj onda biraz daha iyi.Ama video o sürümde çalışıyor mu.ayrica sağol kardeş bu rom için.Beni lanet Stock dan kurtardin. Video bağlanılamadı hatası nedeniyle tekrar stock'a dönmüştüm.Berbat,berbat.berbat. Yeniden yükle.basit.konularda var.
  4. T

Teşekkürler.:emoji_hatched_chick:
  5. T

Tamam .sağol demek ki sorun romdan. Bu eksiklikden bahsedilmemiş hiç.hayret yeni farkına vardım.
  6. T

Uzun zamandan beri kullandığım rom.Ama şimdi Video çekemiyorum.Kameraya baglanilamadi hatasi aliyorum.ilginc bir hataNe yaptıysam bir türlü video çekemedim.degisik APK denedim yine olmadı.Romda bir hata olduğunu düşünmüyorum.Romu kullanan arkadaşlar böyle bir hata ile karşılaştılar mi acaba.
  7. T

Ben de hiç böyle bir sorun olmadı. Birkaç defa bağlanmadığını da ben de kuşkulanmış stok Roma geri dönmüştüm. O Rom da da aynı hatayı yapınca anladım ki ver romdan değil internet bağlantısından mış Kaç aydır kullanıyorum bağlanmama sorunu olmadı.Ayar yapman gerek.pil,ekran kilitleme...
  8. T

Ben 3 aydır bu romu severek kullanıyorum.Hic bir sorunu yok.Baska romlar bu tadı vermez.Discovery de bile bunu kullanıyordum.
  9. T

Bu tür soruna ne sebep oluyor bilmiyorum ama ben de bu zamana kadar bu şekilde bir sorun yok Rom gayet stabil ama daha önceden de bu konuda muzdarip olan arkadaşlar var Ben Avea hat kullanıyorum tek sim.
  10. T

Gece modu yok. Ben miui kamerayı kullanmıyorum.Onda ön flash çalışmıyor.Baska kamera uygulamaları çalışıyor
  11. T

Bende 5 saat kesin.şarji stock ile aynı.Normal kullanımda kesinlikle bir günü geçirir.Benim elimden düşmediği için akşama bitiyor.Guncelleme gelsin gelmesin ben bu romdayim.Stock a hayatta dönmem.
  12. T

Tüh.guncelleme gelmeyecekmiş dostlar.gm 5 plus da Donanimsal eksiklik varmış.Orochi usta demiş.O dediyse doğrudur.Bu haliyle kullanmaya devam.
  13. T

Evet olabilir.baska bir açıklamasi yok gibi.
  14. T

Bende bu zamana kadar hiç böyle bir sorun olmadı.
  15. T

Ayar yapman gerek.Pil kısmından,izinlerden..ben miui uygulamalarinin bazilarini dondurdum.ekran parlaklığını manuel ayarliyorum.tel elimden düşmüyor.:rolleyes: Şu an 7 saat.36 dakika.yuzde 44 şarj var daha.yarin hiç oyun haber video izlemiyeyim.deneyeyim bakayim kaç saat gidecek.Ramazanda zor ya...
  16. T

Tam hesaplamadim.Ama 5 saati geçiyor.kesin
  17. T

Kapat.yeniden aç. Kaldığı yerden devam edecektir Eğer devam etmiyor ve aynı ekranda kalıyorsa romu yeniden yüklemen gerekiyor
  18. T

Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma geliyor. Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma...