Arama sonuçlarınız

1. T

[ROM] FREEME Os v3 For Umi Touch

Cvp: [ROM] FREEME Os v3 For Umi Touch Selamlar Öncelikle rom çok stabil performans bakımında. 1 haftalık  kullanımda hiçbir sorun yaşamadım . Hatta dokunmatik hassasiyet kendi officiel romundan çok daha iyi.. Uhans kaliteli bir firma U200 kullanmıştım daha önce iyi bir firma. Themalar çok...
  2. T

[ROM] FREEME Os v3 For Umi Touch

teşekkürler
  3. T

Slim Rom v1.0 For Umi Touch

Cvp: RE: Slim Rom v1.0 For Umi Touch
  4. T

[ROM] XOS v2.0 Chameleon For Umi Touch

birde bunu deneyelim
  5. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Cvp: RE: UMI Touch Xposed Kurulum Teşekkürler oldu Çalışmalarınızda başarılar :)
  6. T

Cvp: RE: Slim Rom v1.0 For Umi Touch
  7. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Cvp: RE: UMI Touch Xposed Kurulum
  8. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Cvp: RE: UMI Touch Xposed Kurulum
  9. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Selam bir sorum daha var? UMI Touch Xposed Kurulum yapmadan önce bende 20160510 sürümü yüklüydü zaten bu sürümün üzerine yükledim. sonra kontrol ettiğimde derleme numarası 20160415 oldu. Güncelleme geliyor ama güncelleyemiyorum Telefon rootlandığı için. Benmi bir hata yaptım anlamadım çünkü...
  10. T

Selam arkadaşım Aynı sorunlar bendede oldu..... Needrom djayk on 09/22/2016 @ 3:13 am After restoring this custom rom I’m unable to charge my phone….when I connect to charging my power button stops working…plz give me a solution…everything is fine except the charging problem...
  11. T

UMI Touch SANAL TUŞ AÇMA

Cvp: UMI Touch SANAL TUŞ AÇMA teşekkürler
  12. T

eyv arkadaşım
  13. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Teşekkürler oldu :) Kolay gelsin destek için teşekkürler. umi için devamını bekleriz :)
  14. T

UMI Touch Xposed Kurulum

Selam arkadaşım ilk önce emeğine sağlık bir problem var ben çözemedim. Son uygulamaları temizleyemiyorum. Ana menü tuşuna uzun bastığımızda son uygulamaları tek tıkla temizleyebiliyorduk fakat. UMI Touch Xposed Kurulumunu yaptıktan sonra bu özellik kullanılamıyor. sizdede böylemi? Xposed...
  15. T

UMI Touch SystemUI MOD v3.03 -20160510

Selam Telefonun umi tauch UMI Touch SystemUI MOD v3.03 -20160510 dosyasını telefon hafızasına atıp twrp den instalt yaptığım halde arayüzde herhangi bir değişiklik  olmadı sanal tuş gelmiyor ve diğerleri. 1 sorum daha var telefonumdaki sağ taraftaki geri dokunmatik tuş bazen donuyor bazende...