Arama sonuçlarınız

1. G

[EDL][UNBRICK] ZTE AXON 7 ALL STOCK ROMS

teşekkürler. tr sürümü bi an öce gelsede bende meraktan kurtulsam. ben buradaki yöntemle b09 tr kurdum stock olarak , verildiği zaman güncellemelerde görebilirim dimi ? başka bi iş yapmadan.
  2. G

oreonun avrupaya verildigini duydum . bilgisi olan varmi acaba . otadan indirenler var sanirim. ispanya sürümü olanlar otadan oreo indiriyor sanırım arkadaşlar. indiren paylaşabilirmi ?.. nasıl durum. tr yi beklesekmi ? yoksa ispanya 05 yapınca bizede görünebilirmi ?.. şu bt sorunum oreo ile...
  3. G

peki dostum rootlamadan 6'ya dönmenin bi yolu varmı ?..videoyu biliyorum ama o tel rootlanmış diye düşünüyorum.
  4. G

son bişey üstat. b09 stock room kurdum bu yöntemle. root atmadan bu yöntemle peki and 6 marshmallow atabileceğim bi stock sürüm yokmu ?.. bt sorunu yüzünden 6 yı denemek istiyorum. şu youtube videosunu denedim olmuyoru. geliştirici seçeneklerinde oem aktif değil bende nedense.. hayalet...
  5. G

öyle ise güzel haber.. umarım bt ile olan sorunum çözülür.. telefonun geri kalınından oldukça memnumum. satmaktan da vaz geçerim. üstat eylül yamalı eu sürümü stock rom gibi yükleyebiliyormuyuz root atmadan..
  6. G

ZTE Axon 7 Android 8.0 Oreo Update gestartet arkadaşlar şu yazıyı ciddiye alabilirmiyiz. stock olarak yakında gelir diyebilirmiyiz.
  7. G

aynen bu sorun sizdede varmış anlaşılan. işin içine spoty de girince iyice arapsaçına dönüyor işler. görüşme bitince araç telefona müdahale edemiyor. tel araçtan kopuyor ama tekrar bağlanamıyor. spoty dinleyemiyorsun ve tel ile görüşemiyorsun. tel araçtan bağımsız kalıyor. evde 3 adet eşimin ve...
  8. G

arkadaşlar telefonun aracımdaki bluetooth sorunu hala devam ediyor. telefonma başka bt cihazları ile deniyorum bişey yok. aracıma başka telefon deniyorum ondada sorun yok. ama axon7 ile araç btsi bi türlü anlaşamıyor. spotfy açıyorum çalarken , arama geldiği anda sapıtıyor. ne aramayı...
  9. G

arkadaşlar şu bt sorunu tekrar baş gösterdi. room içindeki bt ile ilgili dosyayı değiştirme imkanı varmı ? . bu her roomda aynımı ?..bide root atmadan başka stock tavsiye edermisiniz.
  10. G

evet dostum oyle yapacam. calisan seyi kurcalamayalim.
  11. G

teşekkürler dostum .. telefonu rootlamadan fabrika çıkışına döndürdük öylemi ?.. eyvallah ... aslında 2. el aldığım arkadaşta da bu rom vardı.performansından da çok memnumdum ama aracımdaki bluetoot ile uyumsuzluk yaşadım , spoty kullanırken gelen aramalarda hep sorun oldu ondan uğraştım bu...
  12. G

ustalar merhabalar. baştaki stock romu sorunsuz kurdum telefonuma. şimdi telim rootlanmış mı oldu. bide tam olarak yasal romu mu yüklemiş oldum. ?.. ayrıca ellerinize sağlık anlatım sade ve anlaşılır. bide derleme numarası 0B09 yazıyor. bu ne anlama geliyor. B05 i veya B06 yı kurabilirmiyim...
  13. G

OEM kilidi aktif değil.

dostlar merhaba. 2. el bi axon7 aldım. fakat araç bt'sinde sorun yaşadiğımdan ispny B06 , B12 ve TR B06 yı denedim fakat araç bt si ile olan sorunlarım bitmedi. son olarak üzerindeki A7.1.1 olan rom'u 6.0.1 e düşürmeyi düşündüm. bu linkteki işlemleri yapmaya çalıştım ama OEM kildini aktif...