Arama sonuçlarınız

1. L

[6.0.1][OFFICIAL]CyanogenMod 13.0 GM 4G Resmi Custom Rom

Cihaza güncelleme geldi ve cihaz bir daha açılmadı recovery e girince beyaz bir şey çıkıyor ve tekrarlanıyor çözümü nedir şarj halide iken bile yanıt yok GM yazısı var
  2. L

Ekran yanıp sönuyor

Merhaba arkadaşlar cihaza CM13 yüklemiştim ama 2 gün sonra telefon birden kapandı açılmamaya başladı recover ye giremiyorum ekran yanıp sönüyor (birden beyaz bir şey gelip ani kapanıyor ve sürekli tekrarlanıyor ) YARDIM EDİN!
  3. L

Neyse problem kalmadı romu cihaz hafızasına attım ve CM yüklendi tek sorun Kurulum sihirbazı durdurulduu diyor onun çözümünü arıyorum.
  4. L

Şu an TWRP ile yüklemeyi denedim ama hata aldım.  hata mesajı: E:Error executing updater  binary in zip /microSD dosya adı.zip
  5. L

@Rygebin spam yapmak istemiyorum ama yardım edermisin?
  6. L

Cihaz bootlader de şu hataları veriyor      Install failied Finding update package... Opening update package... Verifying update package... E: failed to verify whole-files signature... E: signature verificcation failed Installation aborted. çözümü varmı? :what: :what: :what:
  7. L

Tamam TWRP ye girebildim ama romu yükleyemedim cm recoverys si hata veriyor %25 kadar doluyor nasıl fix leyebilirim romu kurmak istiyorum
  8. L

Yardım edin TWRP ile bütün verileri sildim SD haricinde sonra recovery i flashladim sonra install dan romu flashladim ama %25 te hata  verdi sonra  cyanogen recoverysinden reset full dedim ve telefon kendini yeniden başlatıp duruyor recovery e giremiyorum bootlader moduna girmiyor yardim edin
  9. L

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

Öncelikle merhabalar tool için teşekkürler ama CyanogenMod 12.1 yükledim ama telefon açıldığınında romun recovery sine attı sebebi nedir? not:  andr. os 6.0.1 kullanıyordum