Arama sonuçlarınız

1. I

LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™

Cvp: RE: LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™ orochi merhaba sizin çok eski bir forum sitesinde isminizi ve dosyalarınızı gördüm ancak çözüm üretemedim bende sony ericsooon w810 telefon var telefon kilit kodu olduğu için kullanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  2. I

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Yeni ses efektleri düzeltilmiş romu kurdum ama bir öncekinde olan data yüklenmedi sorun ne olabilir acaba kurulum düzgün yapıldı
  3. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Twrp den direk sistemi silip yeni linki yuklesek olur mu
  4. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery İşte bende uygulama yok sadece xposed installer yüklü geldi romda wms tools nasıl birşey netten baktım uygulamaya bende öyle birşey yok tesekkur ederim
  5. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Wms tools fix kurdum ama herhangi bir uygulama vesaire çıkmadı çalışması için ne yapmamız gerekiyor romu ilk defa kullanıyorum çok hoşuma gitti
  6. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Teşekkür ederim çok sağolun ROM bir harika
  7. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Mi hesabı kurmadim bilmediğim için sıkıntı olabileceğinden çekindim şimdi kurabilirim o zaman sıkıntı olmayacak sanırım
  8. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Arkadaşlar bu sürümde yer alan ücretsiz temaları rahatlıkla indirebilir muyuz ücretsiz mi ilk defa miu kullanıyorum teşekkürler
  9. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Buradaki temalar ücretsiz mi acaba bu konulara çok yabanciyim yardımcı olursanız sevirim
  10. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery İlk defa miui kullandığım için sordum yine de yanitiniz için teşekkürler
  11. I

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Elinize sağlık hemen indiriyorum [hr] Birşey sormak istiyorum bundan önceki sürümün datasını buna yükleyebilir miyiz
  12. I

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler
  13. I

Teşekkür ederiz theheroes
  14. I

[5.12.31] MIUI V7 By TheHeroeS For GM Discovery [SON SÜRÜM]

Serkan bey teşekkür ederim ilginiz ve vermiş olduğunuz bilgi için kafam karıştı o yüzden sorma gereği duydum
  15. I

Lütfen arkadaşlar arkadaşımızı sıkıştırma yalım imkân olsa şimdiye kadar paylaştırdı sanırım benim ayrıca bir sorum olacak miui ilk defa kullanıyorum çok hoşuma gitti 5.12.31 ile stable v7.0.2.0 aynı mıdır ben bilmiyorum yardımcı olacak varmı bende stabil olan yüklü
  16. I

TheHeroes birşey sorabilirmiyim ben bu Stabil olan miui v7 yükledim ancak sizinde paylaşmış oldugunuz miui var acaba ikiside aynı mı aynı ise sizin vereceginiz guncellemeyi Stabil olana yapabiliyor muyuz bu miui yu ilk defa kullanıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim simdideň teşekkürler
  17. I

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum whatsapp kurumsal e-posta messenger facebook vb bildirimler yanlızca uygulamayı açınca geliyor sebebi nedir yapabileceğimiz birşey var mıdır başka romlardada aynı sıkıntıyı yaşadım inşallah sorunu burada çözeriz
  18. I

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

sefacım fix ide kurdum harika bir rom eline sağlık [hr] Sefa bu süper üstü eline saglık yenılıklerı sabırsızlıkla bekliyoruz
  19. I

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Acaba hat çekiminde düşüklük mü var yoksa sadece bende mi böyle modem dil yükledim ama fazla değişen birşey olmadı birde tuş titreşimini kapatıyorum yeniden başlatınca tekrar aktif oluyor gmd 1 tel rom çok güzel bunlar bende olanlar tekrar elinize sağlık