Arama sonuçlarınız

1. I

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

bu tema değişme konusu bende hala devam ediyor acaba sorun çözülmedi mi daha
  2. I

size zahmet şu tema olayınıda çözerseniz harika olacak
  3. I

RE: [SORUNSUZ][Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery ellerinize sağlık
  4. I

[Edit]Complexion: Special Editions

ellerine sağılk sefacım
  5. I

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI V7 Stable 7.2.3.0 By AloneMan

Birşey soracagm 6.5.5 in yedeğini 7.3.1.0 a kurabilir miyiz
  6. I

Eğer ters hafıza olayını yaptıysanız ondan gözükmüyor olabilir
  7. I

[DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Lys de başarılar dilerim yasinim Allah gönlüne göre versin inşallah dersler daha önemli çok tesekkur ederim emeklerinden dolayı bizler sınav devirlerini atlatali çok seneler geçti inşallah başarılı olursun
  8. I

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Dinamik durum çubuğu ve gelismis güç seçeneklerini bulamadım modül olarak apk var mı acaba
  9. I

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Modüller lazım atarbilme imkanı var mı acaba
  10. I

Serkan75 çok teşekkür ederim [hr] Çok teşekkür ederim
  11. I

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Rica etse miui video fix de verebilir misiniz
  12. I

ben ikisini de kurdum ikisinde de hata yok ama bunda kalmaya karar verdim haftalık ta Yasin bey güncelleme veriyor daha ne isteyelim sizler sayesinde miui yu çok seviyorum
  13. I

Kurduk bakalım yasinim hayırlı olsun maşallah ın var çok tesekkur ederim kendi adıma
  14. I

[DEV-Miui] Miui V7 6.4.28 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.4.28 Geliştirici Sürümü By AloneMan teşekkürler[hr]Arkadaşlar size birşey söylemek istiyorum bu sürümde kameradan galeriye geçiş oluyor bilginiz olsun emin olmak için birkaç kez denedim tekrar eline sağlık Yasin bey
  15. I

[DEV-Miui] Miui V7 6.4.28 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Yasin bey ikiside harika her cumartesi güncelleme gelmesi daha da bir harika çok güzel iş çıkarmışsınız elinize sağlık tekrar sabırsızlıkla cumartesi günlerini bekleyeceğiz ben şuan bu sürümü kullanıyorum cok memnun kaldım
  16. I

Harikasınız çok sağolun miui v7. 6.4.28 sürümünü indirdim kurdum süper inşallah eve gidince bunu da indirip kurup deneyecegim elinize saglik
  17. I

[DEV-Miui 7] Miui V7 6.3.3 Developer Sürüm By_SmiLeToLiFe

arkadaşlar ben kurdum çok güzel ayrıca şimdiye kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim miui v7 bende v7 7.1.2.0 yedek vardı onunda datasını sorunsuz bir şekilde kabul etti hazırlayan ve sunan arkadaşımın ellerine sağlık teşekkürler
  18. I

LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™

Cvp: LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™ o dediğiniz proğram yok ayrıca gmd1 deki yapabildiğimiz gibi bu telefonda ne gibi değişiklikler yapabiliriz