Arama sonuçlarınız

1. E

[5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom

Ya Hocam Ne durumda rom acaba ?
  2. E

GM 4G 6.0.1 (MMBK29Q) OTA Güncelleme Dosyası (Şubat Ayı Güvenlik Yaması)

Cvp: GM 4G 6.0.1 (MMBK29Q) OTA Güncelleme Dosyası (Şubat Ayı Güvenlik Yaması) Twrpden flaslayinca olmuyormu
  3. E

Cvp: RE: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom uygundur ben kullanıyorum
  4. E

Cvp: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom Hocam birde sarj sorunu var romda sarj olurken oynayınca  sarj oluyor gözüküyor ama sarj olmuyor ve sarj eksiliyor bu sıkıntıyıda çözebilme şansınız varmı
  5. E

[TWRP][F2FS DESTEKLİ]General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery

RE: [TWRP][Güncel] [FS2F DESTEKLİ] General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery flashfiy demişsinizde bende sadece onla kuruluyor sandım  :D :D [hr] evet dediğinizi bootloader modunda yaptım  finished bişey yazdı şuan hala sanırsam bootloader modunda şimdi flashlama bittimi cihazın...
  6. E

[TWRP][F2FS DESTEKLİ]General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery

RE: [TWRP][Güncel] [FS2F DESTEKLİ] General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery flyme romundayım kalıcı olarak nasıl kurabiliriz detaylı olarak anlatabilirmisn teşekkürler
  7. E

xPOSED İle Yardımcı Mödüller Önerirmisniz

Cvp: RE: xPOSED İle Yardımcı Mödüller Önerirmisniz ne işe yaradığınıda söylermisin acaba
  8. E

xPOSED İle Yardımcı Mödüller Önerirmisniz

xposed ile işe yarayacak güzel modül önerebilirmisiniz ? kullanmak istiyorum da ?
  9. E

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

RE: [7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7/ 7.1 [27.01.2016] beklemekten ciğerim soldu hadi  :D
  10. E

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın aga gözünü seviym arkaplanı paylaş la
  11. E

Kurulum Sihirbazı Durduruldu

Cvp: RE: Kurulum Sihirbazı Durduruldu telefon hafızasına at birde öyle dene
  12. E

Kurulum Sihirbazı Durduruldu

rom atacak durumdaysan stockrom at yada tekrardan bi wipe yap
  13. E

Cvp: RE: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom Allah Allah  :D bende kullandımda tabi fakir oldugumuz için hiç mobil veri açmadım o yüzden deneyimleyemedim  :D :D
  14. E

Cvp: RE: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom mobil veri çalışıyor sadece mobil veri açıkken vpn uygulaması kullanamıyorsun
  15. E

Discovery Air için TWRP Recovery

kurulm nasıl neden anlatmıyosunuz burdaki herkez yeteriince bilgili değil !?
  16. E

Cvp: RE: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom umarım anlamıştır hocam  :D :D :D
  17. E

GM 4G Şarjda Donma sorunu

Cvp: RE: GM 4G Şarjda Donma sorunu aynen bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntım çözülür garantiye yollamak istemiyorum çünkü
  18. E

GM 4G Şarjda Donma sorunu

beyler şuanda cihazımda flyme yazılımı yüklü ve bazen oynarken sarja takılı olunca hem sarj almıyor hemde kasıyor telefon 5 10 saniye sonra yada 1 dakka değişiyor sonra tekrar şarj oluyor kasma sorunu vesayre gidiyor acaba stock rom'a geri geçsem sorun düzelirmi stock rom'a geçip garantiyemi...