Arama sonuçlarınız

1. E

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

bakıyorumda çok hızlısınız :D
  2. E

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus ya dikkatli okumamışım kafayı yicektim ::D eyvallah kardeşim
  3. E

Cvp: RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus GÖZÜKMÜYOR HALLETTİM FAKAT BU KEZ GOGLE PLAY FELAN YOK ?
  4. E

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus hocam temizle dedim fakat depolama gözüükmedi hiçbişey rom silindi sanırım yükle kısmına gelince hiçbişey çıkmıyor ne yapmam lazım
  5. E

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus eline sağlık üstad
  6. E

Discovery2+ imei geçersiz sorunu ;)

Hocak mtkdan ROM yazarkenb at ile + arasina bir boşluk bırakıp denermisin nedeniyle oluyor da at +E gibi tam hatırlamıyorum
  7. E

Discovery II Mini IMEI Silinmesi için Çözümler

Hocam miu romunda IMEI yazamıyorum yardımcı olur musunuz [hr] Hocam miu romunda IMEI yaşamıyorum yardımcı olur musunuz
  8. E

Telefon Kapandı !

az önce flyme romundan stock rom 6.0a geçiyordum 6.0 romunu kurdum telefon sorunsuz açıldı uygulamaları optimize ediyordu sanırım sarjı bitti birden kapandı ve şuan şarja taktım hiçbir tepki vermiyor ? acil yardım edin ne yapmam lazım
  9. E

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

Gozunu seviym yukledim turkce dil destegi felan yok abi bu ne ya
  10. E

[5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom

Cvp: RE: [5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom hocam ya bunun v2si çıkmayacak mı :(  :(
  11. E

[6.0.1][OFFICIAL]CyanogenMod 13.0 GM 4G Resmi Custom Rom

hocam resmi custom rom ne oluyor ya garanti kapsamına giriyor mu ?
  12. E

F@tih internete girememe

psiphon dene puffin dene puffin kesin girer
  13. E

Rom yükleme sonrası fastboot sorunu!

o android simgesinde yine ses açma ve güç tuşuna bas ekran gelir gelmezse eğer cihazın pilini çıkar ve ses kısma tuşu ve power tuşu ile bootloadere al
  14. E

Sanal Tuş Değiştirmek

General Mobile Cihazım İçin Sanal Tuşların Tipini Değiştirmek İstiyorum Xposed Modülü İle Xstane İle Denedim Değişmiyor Hiç Bir Tepki Yok Değişmedi Yani Başka Şekilde Nasıl Değiştirebilirm Yardımcı Olabilrmisiniz ?
  15. E

Gm4G icin en iyi Custom Rom ?

Basliktada belirttigim gibi aizce Gm4G icin en iyi custom rom hangisidir deneyimlerinize gore ?
  16. E

[TWRP][3.0.0-0][TR]General Mobile 4G Türkçe Güncel Twrp Recovery

hayır az önce flashladım türkçe değil