Arama sonuçlarınız

1. Y

Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

Arkadaşlar bir rom yüklemiştim telefona hangi rom olduğunu hatırlamıyorum. Bu romdan sonra telefon açılırken yazan general Mobile yazısı gitti wileyfox yazısı geldi. Bunda da sorun yok lakin stock rom atmak istediğimde sanırım bu engel oluyor atamiyorum. Ayrıca twrp ye girmek istediğimde önce...
  2. Y

[64Bit]General Mobile 4G Resurrection Remix 5.7.3 build by TurkDevs

@Wes hocam peki bu rom mu yoksa offical RR 32 bit rom mu? Batarya ve stabillik acisindan hangisini onerirsiniz? Bir diger sorum da bu romlarin ses kalitesini arttirma sansimiz yok mu? Miui romlarda ses cok.kaliteli ama cm lerde sonük hep.forumda ki mod lari denedim sonuc alamadim. Bu arada...
  3. Y

[SOUNDMOD][4.3+/6.0] Huawei EUI 3.1 Ported SRS And DTS Processing!

Cvp: RE: [SOUNDMOD][4.3+/6.0] Huawei EUI 3.1 Ported SRS And DTS Processing! Eyvallah hocam. Eline saglik tekrar
  4. Y

[SOUNDMOD][4.3+/6.0] Huawei EUI 3.1 Ported SRS And DTS Processing!

Deneyelim Sağol [hr] @Orochi Gm4g RR remix 6.0.1 de denendi hiç bir değişiklik yok hocam. Sistemde Audio fx gömülü kapattım yine değişmedi link2sd ile dondurdum yine değişmedi. Bask bir yolu mu var acaba? Veya önerebileceğiniz başka bir ses iyileştirme yönetimi var mı? Miui7 ve 8 romlarda ses...
  5. Y

[OFFICIAL]General Mobile 4G CM13

Snapshot mu night mi olacağını nerden nasıl seçeceğiz hocam? [hr] Yorum yazmadan link görünmeyince böyle oluyor. İki link varmış :)
  6. Y

[OFFICIAL][SEED]GM 4G RR 5.7.4

Cvp: RE: [OFFICIAL][SEED]GM 4G RR 5.7.4 @TheNexus Hocam eyvallah bu dediğinizi yapınca gelen arama ekranı değişecek yani. Doğru mudur. Şu anda başka romu deniyorum. Tekrar yükleyince deneyeceğim. Peki hocam bir diğer sorum da şu ; bu romun ram inde sanki fazla şişme oluyor. Yani telefonu...
  7. Y

APP/6.0+ HTC Kamera

Eline sağlık
  8. Y

Roma kurdum hocam elinize sağlık. Gördüğüm tek sorun otomatik parlaklık çalışmıyor. Kamera çok hızlı ve kaliteli çekiyor. Batarya performansı harika. 5 saat 20 dakika ekran süresi aldım ve bu süre zarfında hep program yükle kaldır yaptım. Normal kullanımda 6 saate yaklaşır. Benim merak...
  9. Y

[APP/6.0] ZTE V7 Lite - Launcher + Clock Widget

Çalışırsa harika
  10. Y

[APP/6.0] ZTE V7 Lite - Sound Recorder

Sağol  kardeşim eline sağlık
  11. Y

YunOS MM ikonlar

Guzel eline sağlık kardeş
  12. Y

Meizu Mx5 Ses kaydedici

Deneyelim sağol
  13. Y

[APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera

Deneyelim kardeş eline sağlık
  14. Y

Deneyeceğim. Miui şarjı sömürdü resmen. Çok iyi rom ama şarj berbat.
  15. Y

[APP/4.4]HTC Sense Keyboard

Eline sağlık kardeşim
  16. Y

Miui8'in Diğer Uygulamaları

Sağolsin kardeş
  17. Y

[5.1.1] MIUI 7.1 Stabil

Veya nasil tuekce yapiabilir onu anlatin hocam biz gayret edelim. Daha once jbar ile iki tane miui rom turkce yapmaya calistim iki farkli yontemle ama her ikisinde de acilista beyaz ekran siyah ekran 1 er saniye arayla yanip sonuyordu surekli. Kapatma tusuna uzun basinca gelen kapat-yeniden...
  18. Y

[5.1.1] MIUI 7.1 Stabil

Eline saglik bir de turkce yapsaniz cok iyi olacak