Arama sonuçlarınız

1. C

[TWRP 2.8.6.0] QUATRO M1453 (iNew v7) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

G4 Stylus mt6592 ve şu an 5.0.2 lollipop calistiryor 3.10.54 kerneli ile.
  2. C

[TWRP 2.8.6.0] QUATRO M1453 (iNew v7) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

@Celuk bu twrp recovery 3.10.54 lollipop ile çalışır mi ?
  3. C

Gravitybox LP

Herkese iyi geceler. Cihazın rootlu ve xposed yüklü gravitybox da yüklü ama güç iyilestirmeleri kısmındaki ayarlar olmuyor. Bunu nasıl gidebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  4. C

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

LG G4 Stylus Android 5.0.2 Stock Nova Launcher Materalistik icon pack Xposed vs vs
  5. C

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.3] KITKAT By OROCHI

@Orochi hocam bu twrp mt6592 lollipop a portlanabilirmi eğer portlayip da paylasasirsaniz minettar kalırım..
  6. C

Android N root

http://www.webtekno.com/mobil/supersu-android-7-0-h15289.html Flood yaptisam özür dilerim buradaki linkte Android 7 için SuperSU ile ilgili açıklamalar var inşallah faydasını görürsünüz.
  7. C

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Wallpaperi alabilirmiyim ?
  8. C

Wipe/system (TWRP)

Peki stock romun sürümü nedir ?
  9. C

Wipe/system (TWRP)

peki kullandıgınız twrp sürümü nedir ve farklı bir twrp sürümü ile flashladınız mı ?
  10. C

Wipe/system (TWRP)

Önemli değil ama romu kurupda açılmaması garip.
  11. C

Wipe/system (TWRP)

Wipe data/cache/system yaptıktan sonra romu kurmanız gerekmektedir. Eğer romu kurmadan reset attiysaniz rom acilmayacaktir . Ben bu sebepden olduğunu düşünüyorum. Eğer geri recovery i açabilirseniz rom yüklemeyi deneyin.
  12. C

[ANLATIM]MT6582-92 CM12.1 Portlama

3.10.54 kerneline sahip cm12.1 var mi bilmiyorum. Arastirip sonucu yazarim.
  13. C

@Orochi™ tesekkürler hocam. Peki cm12.1 in boot.img kopyalasam (tabiiki romu portladıktan sonra) açılma sansı var mı sizce ?
  14. C

Cihazım MT6592 (M falan yazmıyor) suanda kullandığım kendi stock romu. Resimlerde görüldüğü gibi zaten rootlu.
  15. C

@Orochi™ Hocam ben 3.10.54 kerneli ile calısan 5.0.2 lollipop kulanıyorum. 3.10.54 kerneli ile cm12.1 nasıl portlanıyor peki ? Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden tesekkürler.
  16. C

LG G4 Stylus

[hr] [hr] Bu resimlerde görülen dosyalar carlivimagekitchen ile acılmıstır. Tek ihtiyacım 5.0.2 sdk 21 android lollipop ve mtk6592 ve 720*1280 olan bir twrp bulmak ve portlamak. Bir yanlısım varsa şimdiden affola..
  17. C

LG G4 Stylus

peki indirip yükleyebilecek arkadaslar var mı ?
  18. C

LG G4 Stylus

Bypass bootloaderi rus arkadaşın çıkarmasını bekleyecez o zaman ? [hr] @svncibrahim peki linkini verdiğim kaynak kodunu indirip alternatif linke yükleyebilir misin ?
  19. C

LG G4 Stylus

iyi geceler herkese. http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=LGH542 bu sitedeki LGH542TR kaynak kodunu indirip alternatif linke yükleyebilecek biri var mı ?