Arama sonuçlarınız

1. C

HTC Music Android 6.0+

Teşekkürler
  2. C

D.C Comic Heroes 1 Wallpaper Pack

Teşekkürler ?
  3. C

Marvel Heroes 1 Wallpaper Pack

Tesekkürler :)
  4. C

[FİNAL][PORT][EDIT][4.4.2] MaterioMix OS V3 By AloneMan

@AloneMan yazı tipi nedir öğrenebilirmiyim ?
  5. C

[ANLATIM] APKTOOL Kullanımı Dex Açma Kapatma

@orochi™ hocam böyle bir hata veriyor decompile ederken.
  6. C

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın @TheNexus anladim LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

@TheNexus @Asderdd hocalarım sizden rica etsek bu forumda ubuntu kullanımı kernel-rom build yapma hakkında konu açsanız iyi olur. Bence bilgi paylaştıkça çoğalır hem. Şimdiden teşekkürler.
  8. C

Frozen Wallpaper Pack 2

Cvp: Frozen Wallpaper Pack 2 Tamam teşekkürler LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Frozen Wallpaper Pack 2

@Frozen şifre çözme anahtarı gerekli diyor özelden atarmisin ?
  10. C

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Teşekkürler LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

@Zoltron icon pack ismi nedir?
  12. C

LG G4 Bootloader Kampanyası (Yeniden Aktif)

Peki sadece G4 ler mi yani G4 serisinin diğer telefonlarına yok mu bootloader kilidi açma desteği ?
  13. C

Nexus Launcher APK

Tamam o zaman
  14. C

Nexus Launcher APK

Birşey soracağım arkadaşlar Android 6 ve bu launcheri kullanıyorum ama whatsapp da okunmamis bildirim sayısı çıkmıyor ve diğer uygulamalarda da çözümü nedir ?
  15. C

Android 6.0 Nexus Launcher
  16. C

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Duvar kağıdını alabilirmiyim ?
  17. C

Rom İnşa Etmek

Yani şuanda benim bir cihazın ismi yok yani nexus 4 için mako kullanılıyor ya ya da gm4g için seed o tarz bende mp1s3gss kullansam sıkınti çıkarır mi ?
  18. C

Rom İnşa Etmek

Benim cihazın özelliklerinde mp1s3gss yazıyor device ismi olarak bunu mu kullanmam gerekir ?
  19. C

G4 Stylus Lollipopa Dönme Sorunu

Google i kullanmayla alakasi yok. Her yolu denedim olmayınca farklı bir yöntem bulmak istedim.
  20. C

G4 Stylus Lollipopa Dönme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim cihaz G4 Stylus mayıs ayı sonu Marshmallow geldi. Ama ben geri dönmek istiyorum Lollipopa root için bir sürü yol denedim ama olmadi. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.