Arama sonuçlarınız

1. cumhuriyet

[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

RE: General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom hocam  buradaki paylaştığınız marshmallowu kurdum.daha sonra cwm yapıp root attım .telefon bootanimation kısmında 40 dk dır kaldı.acaba android 6 da root atmayı deneyen varmı?.ben gio kullanıcısı iken bu hatanın giderilmesi için ext4...
  2. cumhuriyet

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) marshmallow da root atabiliyozmu :what:
  3. cumhuriyet

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Simdi görüşlerimi yazayım. 1) dual kullanıcısıyım ve 2. Yuvadayken hattı görmüyo 2) ayarlar menüsündeki yazı kötü Simdi ise iyi yanları. 1) yaz yaz bitmez :DD.öyle bi kişiselleştirme imkanı verdilerki tek kelime ile muazzam
  4. cumhuriyet

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

allah razı olsun.bende aynı hatayı aldım daha sonra bu yorumu okuduktan sonra wipe seçeneklerini yaptım şimdi açılıyo :laugh: :D :rool:
  5. cumhuriyet

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) tamam hocam root meselesini hallettim.program hatalıymış.peki sd kartın hafızasını nasıl çözcez
  6. cumhuriyet

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) hocam ben konuyu size anlatayım.hadi bismillah :D:D :D.ben forumda size yorum atmıştımya marshmallow geldi diye.3-5 gün kullandım .güzeldi.ama ben marshmallowu kurduktan sonra sd kart ile ilgili çıkan kurulumda alttakını...
  7. cumhuriyet

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) flex storage diye bişey varmış.sd kartımın hafızası 15 mb oldu.çözümünü bilen varmı :angel: :angel:
  8. cumhuriyet

GM 4G Logo ve Güncelleme Sorununun Çözümü

çok sağol.dualde işime yaradı. :)
  9. cumhuriyet

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K eywallah hocam :)
  10. cumhuriyet

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Yükledim hocam.genel görünüşte değişiklik yok bir iki ayrıntı hariç.ama romdayken fark ediyorsunuz ,önceden son uygulamaları seri kaydırırken hafiften kasıyo gibiydi şimdi ise yok.şarj bitmek bilmiyo.. [hr] [hr] [hr]
  11. cumhuriyet

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K aman boşver tavuğu pengueni .android 6 geldi yüklüyom :rool: :rool: :rool: :rool: :rool: :rool:
  12. cumhuriyet

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Tamam penguen olsun.peki nasıl gidecek :D
  13. cumhuriyet

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K hocam başarıyla geçtim ama açılırken tavuk geliyo.bide 8.8 mb lık güncellemeyide aldım.LUZ59R OLDU.belliki marshmallow gelsede alır dime :D :D .bide tavuk nasıl gidecek.
  14. cumhuriyet

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Arkadaşlar bu rom daki launcherin apk sını çekebilecek varmı?.NOT:siyasi ifadeler yasakmı?
  15. cumhuriyet

Hocam ben de tam olarak orayı kastettim.açılması şart :)
  16. cumhuriyet

Aynen öyle başka telefonlarda çıkıyo ama bu telefonda çıkmıyo.hem stock romda hem de bunda.bide çıkması şart değil derken?.çıkması şart ama internete girmez
  17. cumhuriyet

Hayır kardeşim hatalı bilgi veriyon ben bi buçuk iki senedir bedava internet kullanıyodum.imternet paketin ve tl olmasa bile E , H , 3G gibi işaretler çıkmalı
  18. cumhuriyet

beyler sorun öyle değil.internet paketi olmadığı zaman mobil veri açılmıyor.sorun bu
  19. cumhuriyet

Lolipop ta şöyle bi saçmalik var.internet paketin olmadiginda mobil veri aciomiyor.normalde simgelerin gelmesi lazimdi.