Arama sonuçlarınız

1. cumhuriyet

[ROOT][TWRP-FLASH] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

hocam değiştirdiğiniz dosyayı upload ettinizmi
  2. cumhuriyet

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 hocam siz böyle init.d falan böyle yazılımsal işleri nereden öğreniyosunuz :D :D :D
  3. cumhuriyet

O bahsettiğiniz yer tam olarak nerede :D
  4. cumhuriyet

o kısım da bi sorun yok.cwm ekranına geldim . o bahsettiğim zip dosyasını  bi türlü kuramadım
  5. cumhuriyet

dual var.6.0 da root denemesi yaptım.başarısız oldum.root 6.0 byrygebini kurarken zip signature failed dedi.3 kere falan denedim.acaba başka cwm den kursammı
  6. cumhuriyet

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) güncellemeleri nasıl iptal edecez
  7. cumhuriyet

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bende 30 mb lık güncelleme geldi.indirdin restart yaptım.yeşil android robot geldi arkasında dişliler dönen robot :D daha sonra  yaklaşık %20 sı doldu daha sonra aniden recovey modda attı bende rebot yaptım değişen bişey...
  8. cumhuriyet

4 haneli numaralara msj atamiyorum

bende akbankdan şifre alacaktım.aynı şey oldu.gittim tl yükledim.oldu.belki ücretlidir
  9. cumhuriyet

Internet sıkıntısı

aynen kardeşim tam bi SAF android bişeye yaradığı yok. :laugh:.favorim wileyfoxv2
  10. cumhuriyet

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) hocam allah için dört  dörtlük icon pack ile tema beğenmişsin.ben olsam o kadar teme içinde kaybolurdum. :D :D :D :D.saolun
  11. cumhuriyet

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D [hr] jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D
  12. cumhuriyet

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Allah allah bence 6.0.0 da hiç bir hata yok tu ki:D
  13. cumhuriyet

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) anlatım çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.pil sorunu yok değilmi?
  14. cumhuriyet

[ROOT]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root

Marshmallow için root halagelmedimi :uzgun:
  15. cumhuriyet

[5.1.1][TWRP]GM 4G LUZ59M [Clone-Device Rom]

hocam ben duvar kağıdı hoşuma gitti diye yükledim ama scren shot lardaki duvar kağıdı yok :|
  16. cumhuriyet

[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

RE: General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom android 6 için root hala gelmedimi :D
  17. cumhuriyet

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

roma mı güncelleme geldi yoksa yeni rom mu :what:
  18. cumhuriyet

[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

RE: General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom anladım hocam teşekkür edeim