Arama sonuçlarınız

1. B

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

Cvp: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery indirme linkinden indirilmiyor turk telekom bulutun sitesine yönlendiriyor
  2. B

[5.12.17] MIUI V7 By TheHeroeS GM Discovery

RE: [5.12.17] MIUI V7 By TheHeroeS GM Discovery [SON SÜRÜM] yine mağazada customizer diye bölüm yok font felan değiştiryodum , miui hesap giriş yaptım wsm tools ile framework yükleyip moduleleri yükledim sorun neyden kaynaklı ?
  3. B

[5.12.3] MIUI V7 By TheHeroeS

RE: [5.12.3] MIUI V7 By TheHeroeS [SON SÜRÜM] miui hesabımla giriş yaptım ingilizceye çevirdim customize geliyor tema mağazasında sonra hemen gidiyor
  4. B

[5.12.3] MIUI V7 By TheHeroeS

RE: [5.12.3] MIUI V7 By TheHeroeS [SON SÜRÜM] tema mağazasında sıkıntı var heralde font değişmiyor
  5. B

dialer ekranı

onu heralde gravityboxdan arayan ekranını tam ekran yapman lazım
  6. B

Android M v2

ifont programı ile
  7. B

Android M v2

hocam bu konuyla alakalı olmucak ama yazı tipini değiştirdiğimde bildirim çubuğunda pil simgesinde yazı tipide değişmiyor onu nasıl değiştiricez
  8. B

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i General Mobile Discovery II & II+

kardeşim bi baksana telefon data sistem kayboldu nasıl yüklücem romu [hr] telfona format atılmıyor bi yardım edin bozuldu telefon
  9. B

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

hocam müzik çalar bütün müziklerimi bulmuyor
  10. B

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

hocam müzik uygulaması bütün müziklerimi bulamıyor
  11. B

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe hocam ifont ile yazı tipi değişmiyor ok a basınca tema mağazası açılıyor
  12. B

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe rom süper eskiden xperia klavye vardı kaldırılmış güzel kullanabileceğim klavye varmı :D
  13. B

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe hocam müzik çalar telefon hafızasındaki müzikleri bulmuyor nasıl yapıcam ?
  14. B

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final romda pusula ve radyo mevcutmu ?
  15. B

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

hocam zil sesi seçerken parça bölümü seçip bir müzik seçtiğimizde malesef müzik durdu hatası alıyorum
  16. B

hocam peki görüntülü arama yapabileceğimiz uygulama felan varmı  :yorgun: ?
  17. B

hocam nasıl görüntülü arama yapıcaz söyler misiniz ?
  18. B

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe romda görüntülü arama bulamadım varmı acaba
  19. B

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd hocam rom krdum gayet stabil ve hızlı s4 deki gibi kilit ekranına büyük yazı ekleyebiliyormuyuz cihaz sahibinin bilgilerinden yaptıkmı yazı küçük gözüküyor nasıl büyültürüz ?
  20. B

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

yani art dalvikten daha performanslı dimi