Arama sonuçlarınız

1. I

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Digiturk Play é giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Önceki sürümlerde böyle bir hata yoktu. Lütfen yardım edınn
  2. I

Yeni güncelleme ne zaman gelir ?
  3. I

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Miui ye gelen haftalık güncellemeler telefonda çok fazla bir değişiklik yapmıyor artık, bu rom zaten performan ve gorseellik sınırına gelmiş diye düşünüyorum. Final yapılması lazim bence :)
  4. I

Nba2k16 Sorun

Merhaba arkadaşlar.Gmd 1 telefonuma NBA 2k16 indirdim fakat açılmıyor. Bilgisi olan var mi. Bu arada miui romdayim
  5. I

merhaba. Wsm Tools u aktifleştirir isem gelecek ota güncellemelerinde sıkıntı yaşar mıyım ??
  6. I

Foggyfa tweak ını yükledim sorun yok ama otada sorun çıkabilir
  7. I

Bundan midir yani :)) Kaldırabilirim.. [hr] Bir de Wifi ve şebeke simgesini sola aldım ******ten buldum yuklemıstım bundan olabilir mi? [hr] Neyse baştan kurayım en iyisi.. Tsklerrr
  8. I

Daha dün kurdum ya :)) Xperia klavye kurdum cwmden bundan olabilir mi?
  9. I

Sistemden hiçbir sey silmedim. Otayi kurunca sistem-priv app-miuikeyguard unexce..... Diye bir hata aliyorum. Status 7 hatası yani. ???????
  10. I

(BootLogo) Fenerbahçe BootLogo

Kardes şu açılış fenerbahçe logosunu resim olarak alabilir miyim çok güzel duvar kağıdı olur :))
  11. I

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Ben bu romun hayranıyım, ama simgeleri biraz büyük sanki. Simgeleri biraz daha küçültme imkanı var mı acaba??
  12. I

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Bu hangi stock rom, linkini alabilir miyim.?
  13. I

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

Valla artık full romu indiriyorum, çare yok :D
  14. I

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

5.15 şu an yüklü. Son güncellemeyı cwmden yüklerken status 7 hatası alıyorum.
  15. I

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Messenger baloncugu açılıyor Ekran kılıtlendıgı zaman kayboluyor ve bir daha gelmiyor baloncuk. Videolu anlatımdakı şeyleri yaptım..
  16. I

[UP][ART][4.4.2] HTC Style V2

Elinize, gözünüze sağlık..
  17. I

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Digiturk Play de giriş yapmaya calistigimda maalesef Digiturk Play durdu hatası alıyorum. Başka romlarda bu hatayı almiyorum. Sadece muiu de alıyorum bu hatayı.. Bilgisi olan yardım edebilir mi ??