Arama sonuçlarınız

1. I

Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+)

Disco 1 Xperia romunda paket ayrıştırma hatası veriyor? Apk kurulamıyor yani
  2. I

Xperia rom ikonları küçültme

Launcher sevmiyorum, orjinal Xperia launcheri daha güzel. Dediğiniz şeyi nasıl yapacam, bilemiyorum şu an ?
  3. I

Xperia rom ikonları küçültme

Merhaba herkese. Çok severek kullandığım Orochi hocamın eseri olan Xperia z3 romunun uygulama simgelerini nasıl kucultebiliriz??
  4. I

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Paylasman için demedim, o senin bir malın sonuçta malını kimse zorla alamaz içten gelerek söylüyorum
  5. I

Hocam herkesin yaptığı kendine, genel konuşmaya hakkın yok ben hep diyorum sizin gibi iyi yardımsever insanlar olmasaydı çoktan bu telefonu çöpe atmıştım.
  6. I

Fontu alabilir miyim?
  7. I

[Android 5.0+] Xperia Marshmallow Launcher [Bonus temalar]

RE: [Yeni Temalar!] Xperia Marshmallow Concept Launcher [Tema Destekli]
  8. I

[Android 5.0+] Xperia Marshmallow Launcher [Bonus temalar]

RE: [Yeni Temalar!] Xperia Marshmallow Concept Launcher [Tema Destekli] Cm bir rom mu arkadaşlar :(
  9. I

Tema ismi ne alabilir miyim temayı?
  10. I

note 2 wifi açılmıyor

arkadaşlar note 2 telefonuma yanlış bir kernel yükledim . Bu yüzden wifi açılmıyor android sürümüm 4.3 uygun kernei nerden bulabilirim? [hr] arkadaşlar lütfen yardımm
  11. I

Romun konusunda batarya ikonu çift görünüyor. Nasıl tek yaptınız?
  12. I

Font ve temayı alabilir miyim :)
  13. I

Üniversite Stajı Maaş?

maalesef verilmiyor ..
  14. I

rom ve açılışta ekranında kalması

denedim ama tekrar deneyeyim [hr] dediklerinizi yaptım şu an açılış ekranında samsung yazısı ve bir efekt var . 5 dakıka falan oldu [hr] Maalesef hala açılış ekranında yaklaşık 25 dakika oldu
  15. I

rom ve açılışta ekranında kalması

merhaba arkadaşlar note 2 telefonumun şarjı bitti ve açmaya çalıştıgımda açılış ekranında kalıyorum. Başka romlar indirip cwmden kuruyorum fakat gene açılışta kalıyor tepkı vermiyor. Note 4 romu yüklüydü hiçbir sorunu yoktu birdenbire böyle oldu. lütfen yardım edinn
  16. I

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Rom çok güzel, ikonları birazcık küçültme şansımız var mı ☺
  17. I

[5.12.17] MIUI V7 By TheHeroeS GM Discovery

Eline sağlık, bu romun finali ne zaman yapılacak☺
  18. I

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Şu roma güncelleme gelmemesi roma büyük haksızlık. ? Zaten şu an bile mükemmel bir rom lolipop güncellemesi yapılırsa tadından yenmez..?
  19. I

temayı alabilir miyim :)