Arama sonuçlarınız

1. I

Miui8

@Kamil arkadaş nerde? Geldi demişsin?
  2. I

Miui8

Miui8 gmd ye ne zaman gelir acaba bilgisi olan var mı hayırsever geliştirici aranıyor. :)
  3. I

[yardım] miui geliştirmesi hakkında

Şahsen yardımcı olamam bilgim yok ama miui 8 gelirse süper olur :)
  4. I

[SORU] Miui 8

Cvp: [SORU] Miui 8 o zaman burdaki abileri beklicez :)
  5. I

[SORU] Miui 8

başka forumlarda portlayan var ama tam stabil değil henüz
  6. I

[PORT][EDIT)[KK] DanOS V1 By AloneMan

Hep aynı tür romlar yapıyorsun kardes hepsi birbirinin aynısı....
  7. I

Yeni romlar

Bazı geliştirici arkadaşlarım mesela z5 romu ve ıos romu yaptığını söylemişti ama emeğe saygı olmadığı için paylasmayacam demişti o yüzden sormak gereğinde bulundum..
  8. I

Yeni romlar

Merhaba geliştirici arkadaşlarım Son zamanlarda yeni romlar çıkmamaya başladı, acaba yeni romlar yapılıyor da yayınlanmıyor mu yoksa disko 1 e verilen destek çekildi mi??
  9. I

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

#orochi hocam bu ios romu discovery 1 için mi acaba ?
  10. I

[DEV-Miui 7] Miui V7 6.3.3 Developer Sürüm By_SmiLeToLiFe

Cvp: RE: [DEV-Miui 7] Miui V7 6.3.3 Developer Sürüm By_SmiLeToLiFe Aynen
  11. I

Fight Game Heroes- Efsane Tekken

F.G.Heroes Android Marketin en güzel dövüş oyunlarıdan biri.Farklı mekanlarda gelişmiş dövüş sistemi ile turnuvalara katılabiliyorsunuz.Görüntü itibariyle Tekken`i andırsada, bu oyun sokak dövüşü tarzında.Arkadaşlarınız ile Online da oynayabilirsiniz Link:http://bc.vc/6pDkEd
  12. I

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

İnternet paylaşımı kendi kendine kapanıyor yaklaşık 10 dakika içinde açıyorum, tekrar kapanıyor??
  13. I

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Lig tv ve digiturk play uygulamalarıni açarken durduruldu hatası veriyor, bir çözümü yok mudur miui romunun bazı serilerinde de aynı hatayı alıyordum..
  14. I

[MOD]GidGat SystemUI

Nasıl geri koyacam biraz daha açıklayıcı anlatır misin abim :( [hr] Nasıl geri koyacam abim anlamadım birazcık anlatabilir misin :( [hr] Edit: hallettim teşekkürler
  15. I

[MOD]GidGat SystemUI

Cvp: RE: [MOD]GidGat SystemUI Çalıştı , fakat dinamik sistem sistem çubuğu çalışmamaya başladı . Nasıl geri dönecem ?
  16. I

[MOD]GidGat SystemUI

Legend v14 de çalışır mi acaba ?
  17. I

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Abi rom super eline sağlık fakat sistem ui begenmiyorum değiştirebilme sansimiz var mi acaba ?
  18. I

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Bu sürümü bu forumda bulamadım hocam..
  19. I

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Abi bu hangi miui sürümü akıcılığı nasıl? Tema hangisi :)
  20. I

Pc için oyun önerileri

Call of duty ve battlefield savaş oyunlarının bütün serilerini oyna, muhteşemdirler kendileri ??