Arama sonuçlarınız

1. L

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Rica ederim :-D
  2. L

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Yedeklemeni öneririm her duruma karşı
  3. L

dıscovery air alınabilir mi

Genelde cevaplar olumlu zaten alacak arkadaş da rom ile falan pek ilgilenmiyor :-D teşekkür ederim hepinize :-D
  4. L

dıscovery air alınabilir mi

Arkadaşlarımdan biri dıscovery air alacakmış kullanan varmı bilgi verebilir mi cihaz 23 ay garantili 400 tl istiyorlar mis alınabilir mi?
  5. L

nokia yardım

Merhaba arkadaşlar forum dan tamamen ayrı bi şey sorabilir miyim... Bizim aile de lumia 525 var telefon vahim durumda kasmalar donma hata vs bu cihaza rom yada bu durumları düzeltebilcek yöntem varmı bu konu da bilgisi olan varsa yardımlarinizi bekliyorum arkadaşlar
  6. L

İgo açılmıyor

Çalıştı tertemiz bi apk teşekkürler :-D
  7. L

İgo açılmıyor

Yok biliyorum teşekkür ederim eğer ise yararsa büyük bi sıkıntı dan kurtarmis olursun :-D :laugh:
  8. L

İgo açılmıyor

Onu denedim ve sadece 5 dk kullanabildim bi de gideceğim yere varmadan bıraktı beni :-D
  9. L

İgo açılmıyor

İgo primo yükledim gayet güzel çalışıyordu bi anda çalışmamaya başladı yükleniyor ekranında atıyor hata mesajı falan yok yardımcı olabilir misiniz kullanan arkadaşlar yada bunun gibi çevrim dışı navigasyon tavsiye edebilecek varmı
  10. L

Gmd 1 e Samsung klavye nasil yuklerim?

Program ile yap touchpal diye bi program var güzeldir t9 seçeneği falan da var :-D
  11. L

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery İnternet hızı ve Wifi de benim de sıkıntı yok aynı standart ama ufak tefek kasma yapıyor azda olsa
  12. L

discovery acılmıyor acil yardım

Telpa bu ne yapacağı belli olmaz :-D
  13. L

Garanti ye gönderiyorum arkadaşlar ücret isterler mi artık bilmiyorum cevaplarınız için teşekkürler
  14. L

Teşekkür ederim hepinize ama cihaz 4 gb internette biraz araştırdım preloader dosyasından kaynaklandığını söyleyenler var yanlız nette sağlam böyle dosya bulamadım
  15. L

hemen deniyorum [hr] ilk yorumdaki hatayı aldım yine :sweat:
  16. L

ilk denediğim oydu ama sonucsuz kaldı :S
  17. L

daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyor simdide hata almaya basladım     BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)   hata bu biri yardım etsin ya  :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:
  18. L

Merhaba arkadaşlar dıscovery cihaz bozuldu kapandı açılmıyor general mobile logosunda kalıyor recovery moda giremiyorum orjinal rom attım yükleme aracı ile olmadı yardım lütfen
  19. L

En Yüksek Benchmark Sonuçları

4.2.1 gıdgat rom ve go launcher ıle 17800 almıştım dün Xperia rom yaptım test eder onu da yazarım :-D
  20. L

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery teşekkürler eline sağlık gayet güzel bi rom :)