Arama sonuçlarınız

1. drkprnc

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd eline sağlık
  2. drkprnc

Kitkat Root By Orochi™

mesut hocam geçen gün iki defa GM nin stabil kitkatını yükledim daha sonra sizin verdiğiniz amigo os root zipini yükledim daha sonra titanuim backup yükledim ama root yetki ekranı gelmiyor bir kaç defa denedim ama başka programlar da denedim ama onlara da root yetki verme ekranı gelmiyor...
  3. drkprnc

CarBoN ROM By SmiLeToLiFe

Eline sağlık seyfi
  4. drkprnc

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Deneyeyim tesekkur ederim
  5. drkprnc

[4.4.2][ART][ONESHOT] UMİ ROM

Eline sağlık
  6. drkprnc

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Sinan Xperia için bana bir kamera önerisi verebilir misin Çünkü z3 de de kamera netliğiyle alakalı sıkıntım var Xperia rom haricinde hiç yaşamamıştım bu sorunu ilginç;-)
  7. drkprnc

[4.4.2][ART]* Htc Desire 816G Dr.Razor™ *

Eline sağlık doktor ;-) Serdar geçmiş.olsun
  8. drkprnc

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Elinize sağlık sinan kardeşim ve mesut hocam
  9. drkprnc

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Mesut hocam romu kurdum art te gecis yaptım sonra yedeklerin yüklemeye çalışırken yine ayni sıkıntı oldu 49 uygulamanın 20sini yükleyip sonra dahili depolama alanı tukeniyor hatası aldım SD Çardı seçtim ama uygulamalar sanki hem dahiliye hem sdcarda ayni anda yukleniyor
  10. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** sinan kardeşim mesut hoca buna da art yi ekledimi:=)
  11. drkprnc

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

mesut hocam eline sağlık şimdi art destekliyi indirip deneyeceğim daha çnce iocean romda karşılaştığım sorunla inşallah karşılaşmam(yetersiz alan hakkındaki) bir sorum olucak romu ilk kurup mu art yı aktıf etmem sağlıklı yoksa romu kurduktan sonra uygulama yedeklerını yukledıkten sonra mı...
  12. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** sinan bu temalar aktif oldumu? bu yeniliklerden sonra daha da başka roma gereng kalmayacak anlaşılan:=)
  13. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** Eywallah sinan bekleriz o kadar elinize saglik simdiden
  14. drkprnc

[JB] Custom Romlar için Kamera Fix

Sinanin paylastigi xperia da resimleri flu cekiyordu By fixi gorunce bakmadan flasladim JB mis  Acilmadi cihaz simdi tekrar kuracagim
  15. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** anlamadım walla çekimde sıkıntı oldu farkında olmadan mesut hocanın kamera fixin deneyeyim dedim  oda JB içinmiş:=) cihaz açılmadı şimdi tekrardan kuracağım:=)
  16. drkprnc

[JB] Custom Romlar için Kamera Fix

eline sağlık hocam bunun KK ını da paylaşa bilirmisin xperia yenide denedim cihaz açılmadı doğal olarak:=)
  17. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** sinan kamerayı hiç denememiştim şimdi denedim netleme yapmıyor flu çekiyor
  18. drkprnc

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** Dr.Razor™ Yazdı:  şimdi akıllarda iki soru:  1. Dayak nedir? 2. Neden atılır? http://www.izlesene.com/video/dayak-nedir-neden-atilir-yilmaz-erdogan-organize-isler/7787986 :=)