Arama sonuçlarınız

1. drkprnc

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

eline sağlık seyfi kardeşim
  2. drkprnc

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

bir ara home tusune 2 kere basınca ekran kilitleniyor du o özellik mevcut mu romda!
  3. drkprnc

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Mesut hocam cok sıkıntısı var mı bu sűrűműn Birde buda 800mb lardami gelir yine
  4. drkprnc

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Facebook kullanmayanlar için uygulamalardan tümünün içinde verileri temizle dediğimiz htc facebooku devre dışı bırak diyince bir daha hata alınmıyor
  5. drkprnc

2.simde 3g VAR art calısıyor , ayarlardan telefon hakkında kısmını 6-7defa tıkladıgında geliştirici seçenekler açılacak oradan art ye geçebilirsin facebook fixi hakkında yoprum yapamayacağım kullanmıyorum ama fixi yükledikten sonra ana ekranda maalesef durdu hatası aldım diğer arkadaşlardaki...
  6. drkprnc

bu cevabına istinaden yükleyeyim dedim ''Maalesef HTC Sense için Facebook durdu '' hatası alıyorum şimdi :=) zaten kullanmadığım birşey için hata almak gülünç oldu iyimi:)  
  7. drkprnc

Elinize saglik Bende kendi kendime yav mesut hoca bi htc ile ugrasiyordu ne oldu diyordum:-)
  8. drkprnc

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Eywallah kardesim Sen yaparsin Tadi tuzu olmaz olurmu eline saglik
  9. drkprnc

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Sinan kardesim sabir sabir diyon herkesin agzini sulandiriyon;-) Simdi tema diyecemde korkuyom demeye bu mesut hocanin paylastigi z3de vardi o entegre edilemezmi Biliyorsun ben mutfak tarafinda degil masada yemegi bekleyenim o yuzden sorularimi...
  10. drkprnc

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) Eline saglik Kendi dusuncem bence uygulamalarin her ne kadar performansi etkilese de romun bire birligini bozmamak adina silinmemesi daha dogal olurdu
  11. drkprnc

[GÜNCELLEME][PORT][4.4.2]HTC Sense Uİ Rom V1.2

Antutu yu ne titanyumdan nede playden yukleme yapmiyor Bilgisayara bagladigimda da hafiza kartini gormuyor
  12. drkprnc

mesut hocanın GMD Xperia Style konusundakı sanal tuşkapama fixi işe yararmı
  13. drkprnc

RE: [PORT][4.4.2]HTC Sense Uİ Rom eline sağlık
  14. drkprnc

[PORT][OS] Freeme OS

eline sağlık
  15. drkprnc

[ART] 4.4.2 Neasbo™ V1 ROM

elinize sağlık
  16. drkprnc

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Acelesi yok sen zora sokma kendini musait olunca verirsin hepsini;-)
  17. drkprnc

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Sinan dialerhatasi egerki telefonla konustuktan sonra ekranin siyah kalmasi ise hata devam ediyor duzelmemis
  18. drkprnc

WhatsApp doğrulaması 48 saat istiyor yardım.

whatsapp plus mı kullanıyordun!! çünkü whatsapp plus kullanıcıları o hatayı alıyor whatsapp , yetkilileri engelleme getirdiler bende 24 bekledikten sonra normal whatsapp kurarak çözüm sağlayabildim http://shiftdelete.net/whatsapptan-24-saatlik-engel-57736
  19. drkprnc

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

eline sağlık