Arama sonuçlarınız

1. H

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Hocam 8168 ile 8174 arasındaki farkı nedir performansta kernelde bir değişiklik var mi ?
  2. H

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Hocam ellerinize sağlık bu gün yeni geçtim bu roma gerçekten fevkalade uzun bir süre değiştirmek istemiyorum ama yine de bunun devamını da istiyoruz İnşallah :-) [hr] Ve çok büyük bir sıkıntı olmasa da bu sorun var bende dediğiniz herşeyi yaptim olmadi bunun için küçük bir fix verirseniz...
  3. H

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Bu rom cwm ile kuruluyormu Hocam?
  4. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Bilmem ki Hocam belki yenidir ondan dolayı olabilir ama eskisi bana daha hızlı geliyordu inşallah düzelir zamanla ram kullanımı bunda daha iyi ama performans konusunda birşey diyemem
  5. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible İnşallah güncelleme olarak bunu vermezler gerçekten ben kurdum Hocam 8095 normal stabil kitkata göre daha ağır geldi yüklerken performans ve şarj için yükledim ama hayal kırıklığı bir tek müzik çalar hoşuma gitti :-(
  6. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Ben olacağını sanmıyorum ama yine de bakalım birde normal stok romla arasında çok bir fark varmı değer mi yani hocam :-)ayrıca verdiğiniz bilgiler için Teşekkürler Hayırlı Bayramlar cümleten :-)
  7. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Him hayırlısı olsun hocam biz kuralım burdan gitsin nasılsa aynısını verecekler değişim olmaz demi hocam?
  8. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Peki hocam hayırlısı tahmini ne zaman gelir bu güncelleme bir bilgin var mi çok zamanı varsa buradan kuralım bizde
  9. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Teşekkürler hocam kalıcı olması güzel birde launcherde mi değişmiş
  10. H

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Yakında güncellemeyi de direk verirler mi hocam telden güncelleyelım cwmden kursam benim imeiler uçuyor telefon yurtdışı olduğu için :-/
  11. H

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

ben kararszdım ama yüklaedim gerçekten ellerine saglık hocam güzel olmuş insallah v5 daha güzel olur mesala çok ufak tefek hatalar ve  arama ve mesaj gelince bildrm ışığı olsa daha güzel olurdu inşallah v5 de düzelir  yinede tşkr hocam  :)
  12. H

[Guncellendi] Casper Via V8 & BlissPoP V1.1 BY Darkqnez

RE: Casper Via V8 BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez k.bakmayın ben yenıyım hocam bu  discovery 1 için mi bu ?