Arama sonuçlarınız

1. GaziEnesPasa

.zip Flashlama Error

SystemUI editledim. Birkaç apkyi degistirdim. Denemek istedim nasıl olmuş diye ama zip flashlanamadi. Deneyemiyorum :(
  2. GaziEnesPasa

.zip Flashlama Error

Bir ROM editliyorum. Taban aldığım ROM flashlanabiliyor. Denemek istediğim kendi yaptığım ROM editlenemiyor. Dosyalar aynı fakat sadece apk lar değişti. Biri yardımcı olabilir mi?
  3. GaziEnesPasa

Fix Hazirlama

Cvp: RE: Fix Hazirlama Saol icindeki sistem klasorunun içine app klasörü açtım ve ona attim apk yı. İse yaradı.
  4. GaziEnesPasa

Fix Hazirlama

Saolun hepiniz çok yardımcı oldunuz.
  5. GaziEnesPasa

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

İndirilirken ki su yesil-beyaz iconu nasıl degistirebilirim? [hr] Bir de kilit ekranı duvar kağıdını nasıl degistirebilirim?
  6. GaziEnesPasa

Fix Hazirlama

Cvp: RE: Fix Hazirlama META-INF klasorune dokunayim mi?
  7. GaziEnesPasa

Fix Hazirlama

Bir ROM için fix hazırlamak istiyorum. Bunun nasil yapılacağını bilen geliştirici arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  8. GaziEnesPasa

Rom Editlemek İstiyorum

Nexus ben de sana yardimci olmak isterim. HeHem deneyerek ikimiz de ogreniriz. [hr] Discovery1
  9. GaziEnesPasa

Rom Editlemek İstiyorum

Cvp: RE: Rom Editlemek İstiyorum 3 kisi bir rom editleyelim.
  10. GaziEnesPasa

Rom Editlemek İstiyorum

Ben de bu islerde yeniyim ama birlikte rom editleyebiliriz. [hr] Sana yardici olmabilirim.
  11. GaziEnesPasa

Cvp: RE: [PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery Evet ama hata veriyor
  12. GaziEnesPasa

Eline saglik super olmus [hr] Boot anim degismiyor...