Arama sonuçlarınız

1. E

Android LP-MM Xposed Framework Kurulumu

Elinize sağlık teşekkürler
  2. E

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

RR romu bırakıp bu ROM'a geçeceğim. Deneyelim bakalım nasılmış
  3. E

GM 5+ Android 7.0 Güncelleme Tarihi

General Mobile GM 5 Plus modeli için Android 7.0 Nougat Eylül ayının son haftası dağıtılmaya başlanacaktır! Kaynak
  4. E

Adobe Flash Player

Teşekkürler
  5. E

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Geldi!

2 gün öncesine kadar bu haberi heyecanla bekliyordum fakat @Asderdd sağolsun yaptığı romlar Android 7.0'dan daha iyi. RR Romda Android 7 ile gelecek özelliklerin çoğu zaten var gayette stabil. Herkes kullansın yorumları okuyalım olmazsa bizde deneriz bakarız neymiş ne değilmiş bu Android 7.0...
  6. E

"pa_therm1" ısı yüksekliği

Merhabalar, CPU-Z adlı programda ısı değerlerini kontrol ettiğimde pa_therm1 değeri 70 derecenin altına düşmüyor. Bazı GM 5 Plus kullanıcıları'nın paylaşımlarında o değerin çok düşük olduğunu gözlemledim. Benim neden 70'in altına inmiyor?
  7. E

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM @eXcision @TheNexus çok teşekkürler. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM ROM gerçekten çok başarılı, çok beğendim fakat menü görünümünü özelleştirmek istiyorum. Alfabetik gitmesini istemiyorum stocktaki şekliyle nasıl kullanabilirim? Ayarını bulamadım. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

GM 5+ Güncelleme gelmiyor

Merhabalar, forumda bir çok arkadaşa Ağustos güncellemesinin geldiğini okuyup gördüm fakat benim telefonuma gelmedi. Bir sorun mu vardır ya da güncelleme parti parti mi dağıtılıyor? Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca bu sayfadaki çözüm önerisini de denedim ama yine gelmedi.