Arama sonuçlarınız

1. H

MIUI rom hakkında

buradaki  rom bizim cihaza uygunmudur bilgisi olan varmı
  2. H

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

xstana haricinde en alttaki sanal tuşları nasıl değiştirebilirim.
  3. H

[6.0.1][AICP]General Mobile 4G Android Ice Cold Project

Elinize sağlık.Sıradakinin miui olması temennisiyle. :)
  4. H

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) hocam o kadar beklemene hiç gerek yok.6.0.1'i kurduktan sonra cihazı kapatıp acıp recovery bolumunden sadece cache wipe yaparsan direk açılıyor
  5. H

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) twrp ile atıcaksın.ses kısma + güc tusu ile
  6. H

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) recovery ekranında sadece cache wipe yaparsan açılıcaktır.
  7. H

MIUI rom hakkında

Rom portlamak için server, sunucu gerektiğini bilmiyordum.Benim konuyu açmamdaki amacım gönüllü olarak yapan birileri var mı diye merak ederekten açmıştım.
  8. H

MIUI rom hakkında

Hocam siz mi çalışıyorsunuz üzerinde? Sonuçta gelsinde bekleriz hocam sıkıntı değil :)
  9. H

MIUI rom hakkında

Bızım telefon ıcın mıuı rom portlamak mumkunmudur acaba.mıuı kullanabılsek cok guzel olurdu.kımsenın mıuı hakkında bır calısması var mı acaba?
  10. H

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hnl090@gmail.com Pekı guncellemeyı kurabılmek ıcın sıstemı sıfırlamak sart mıdır.dırek twrpdwn wıpe yapmadan kuramıyormuyuz hocam?
  11. H

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Rootlu halde iken guncellemeyi yaparsam brick olur mu?
  12. H

[APP][LP]Xperia Launcher Marshmallow Concept

Tesekkurler 5.1 de calisti
  13. H

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

buradaki twrp ile şuanki sistemi komple yedek olarak oluşturup telefonu resetledikten sonra tekrar twrp kurarak o yedeği kurabilirmiyim?
  14. H

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [6.0.1][CM13]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build Elinize sağlık denemek lazım :)
  15. H

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

Hocam o komutu verince telefon bootlogoda kaldi.sizin paylastiginiz stok romu kurunca anca acabildim cihazı.tekrar denesem brick olurmu acaba?
  16. H

@"Rygebin" hocam 1. maddeyi biraz açarmısınız ben anlamadım? düzenleme:geliştirici seceneklerinden bulup actım ikisini driverları yükledim fakat boot menusune alıp cmd ekranında fastboot boot isim.img yazınca "downloading 'boot.img'... OKAY [  0.809s] booting... FAILED (remote: unlock...