Arama sonuçlarınız

1. Kenshi

Telefon açılmıyor :(

Cvp: RE: Telefon açılmıyor :( Tamamda nasıl rom atacağım recovery yüklü değil
  2. Kenshi

Cvp: RE: Telefon açılmıyor :( Cihaz üzerinde tek yapabildiğim şey bootloader mod açmak hiçbirşey yapamıyorum linkteki şeyi indirmek ne işe yarayacak açıklarmısın :) [hr] Linke şimdi baktımda rom yükleyebilsem keşke ::D recovery mod açılmıyor twrp yüklemeye çalışıyorum olmuyor
  3. Kenshi

Telefon güç tuşuna basınca tepki vermiyor veya recovery mod bootloader moda da geçmiyor bilgisayara takınca algılıyor ama napıcam git gide ciddileşiyor telefonun durumu telpaya gitsem yarım yamalak cm13 rom yüklemeye çalıştığım için garanti dışı derler heralde çaresizim
  4. Kenshi

Twrp nasıl yüklicem

Cvp: Twrp nasıl yüklicem tel açılmıyor şimdide hiç tepki vermiyo ::( [hr] Recovery yüklü değil galiba bootloadermood açılıyor başka hiçbişey olmuyo twrp yüklicemde oem kilidi açmam gerek bide driverleri indirmem gerek onu nasıl yapacağımı bilmiyorum konu nasıl siliniyor biliyormusun boş konu...
  5. Kenshi

Twrp nasıl yüklicem

Cvp: Twrp nasıl yüklicem Bilen yokmu yav ::( iki gündür telefonu açamıyorum  sinir oldum
  6. Kenshi

Twrp nasıl yüklicem

Sa telefonumda sadece bootloader modu açılıyor başka hiçbir türlü açılmıyor romu yanlış yükledim pc ile twrp nasıl yükleyebilirim Telefonum GM4g yorumlarınız için teşekkürler