Arama sonuçlarınız

1. Y

son güncelleme ile bluetooth calışmıyor

Kardeşim telefonu kapat aç . bende de öyle olmuştu
  2. Y

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [4.4.2][PORT] FrozeNNN Lollipop Edition Rom Ellerine sağlık reis
  3. Y

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Ben indiremiyorum kardeşim.
  4. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Bıyık altından ittiriyorsun da birşeyler neyse tekrardan eyvallah cevap verdiğin için kolay gelsin
  5. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Eyvallah yüklecek zamanın yok tamamdır bunu istiyorum senden cevap vermeyince daha iyi olmuyor bu şekilde bilgilendirmiş oluyorsun . Bu arada mantık roma değil kullanıcılara destek vermiş oluyorsun burda ' where is mantık ' falan deyip...
  6. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Dr.Razor rom yapmışsın iyi güzelde bi destek versen ? Çok zor birşey sormuyorum yandex diske upload edebilirmisin diyorum soru soruyorum cevap vermiyosun evet yada hayır diceksin çok zor birşey olmamalı
  7. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Eyvallahta yandex diske upload etme şansın yok mu ?
  8. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Birde recent apps kısmını ss atarmisiniz
  9. Y

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Yandex Diske upload etme şansınız var mı acaba ?