Arama sonuçlarınız

1. aga_0074

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Değerli arkadaşlar romun sadece tek bir eksiği var oda rehbere girdiğimizde sağ köşedeki aifabetik siralamaya bastiğimizda sadece D harfine kadar geliyor M harfinede bassan R harfinede bassan sadede D olan yer geliyor rehberde....ve bu sadece sizin bu rom da değil butun samsung serisi romlarda...
  2. aga_0074

DİSCOVERY II İÇİN SAĞLAM ROOT NASIL ATARIM

kartal dostum allah razı olsun lakin tel root lu olmayınca Twrp recovey de yuklenmiyor..herşey rotda bitiyor....TWRP RECOVERY i kurdum lakin olmadı kurulmadı
  3. aga_0074

düzenledim kaydet dedim yükledi ama yazı küçülmedi...bu kaçıncı düzenleyişi..olmuyor küçük yazı yeminle
  4. aga_0074

DEERLİ ARKADAŞLAR DİSCOVERY II İÇİN SAĞLAM ROOT NASIL ATARIM...ROOT NASIL ATACAM GENİŞ AÇIKLAMALI ANLATAN VAR MI ANLATSIN LÜTFEN... VİDEOLU ANLATIM VAR AMA DÜZGÜN ANLATAN YOK...VASA LİNK VEREBİLİRMİSİNZ...YADA YAZI İLE ANLATAN YER VAR MI...LÜTFEN YARDIM EDİN...
  5. aga_0074

DİSCOVERY II İÇİ TWRP RECOVERY VE ROOT DOSYALARI LAZIM

COOOOKKK TEŞEKKURLER KARDEŞİM :rool:
  6. aga_0074

DİSCOVERY II İÇİ TWRP RECOVERY VE ROOT DOSYALARI LAZIM

Degerli güzel ve emektar dostlarım bana DİSCOVERY II İÇİN TWRP RECOVERY LAZIM...ne yaptıysam olmadı.. birde nasıl root atacam bi türlü beceremedim... bana link olarak verirseniz indirecegim dosyaları ço mutlu olacam.. yardımı dokunan tüm dostlarıma çok teşekkürlerimi sunarım.. [hr] lütfen...