Arama sonuçlarınız

1. cetinodinson

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

mortal kombat sıcaklık katmis :laugh:
  2. cetinodinson

Üniversite Sınavı

bende giricem ilk defa bu sene bizim okulsa tıp kazanmayani dovuyorlar :(
  3. cetinodinson

hoc bukadar yuksek kalite walplar nerdem geliyor sana bide iron man super kahramanlar arasinda en sevdiğim diyebilirim. transformersin tum.filmleride sinemada izledim cizgi filmide cocuklugumda.neyse ya cok konustum :laugh: zevklerimiz uyusuyor.walpi almam.mumkunmu acaba bide geldiği yerleri...
  4. cetinodinson

Türk Boot Logo

hocam eline saglik.turkluk ve turkculuk ozel ilgi alanim.harika oldu. altta Tanrı Türkü Korusun yazıyor andalarim.cok mutlu oldum. gününüz kutlu geçsin
  5. cetinodinson

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam hangi whatsapp plus u kullaniyorsunuz acaba
  6. cetinodinson

hocam wa nin tam.olarak.hangi modu acaba?
  7. cetinodinson

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ ahahah bende bacak kirildigindan dolayi kilo alma durumu oldu tamda bol.rahat diye almistim :)
  8. cetinodinson

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ görsel olarak.cidden cok hos.bu arada sanirim o sorttan bendede var :rool:
  9. cetinodinson

Android için antivirüs gerekli mi??

sadece yuk tele bencede ozellikle gmdye
  10. cetinodinson

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü hocam sanırım yeri ve zamani degil ama o iconlar o statusbarlar nasil oldu yav :D
  11. cetinodinson

JB ve KK

evet ona bagli olarakfa arayüze ayrica kitkat kadarda hızlı degil maalesef :(
  12. cetinodinson

JB ve KK

sarj jb>kk bende bazı moduller çalışmamisti fakat populer applar calisir diye tahmin ediyorum.fakat jbye dayanamadım tahammül edemedim tekrar miui su an
  13. cetinodinson

OnePlus2 AppDrawer İcon

RE: OnePlus2 Drawer İcon - lol 4040404 verdi
  14. cetinodinson

Sony Xperia Fotoğraf Paylaşım Konusu

ahahahahah şero
  15. cetinodinson

miui :(

tamam arkadaşlar geldi internet.dogu illerinde yokmus zaten hatay nasil girdi doğuya anlamadim ama var su an dovlet meselesi karimamak lazim
  16. cetinodinson

tik yok hocam ya aciyorum datayi hicbisi olmuyor
  17. cetinodinson

yok hocam yaptım onu faturali zaten [hr] avea kardo
  18. cetinodinson

hocam tesekkur ederim fakat komple yok bende icime su serprin ama biraz kalıcı hasar olustu sanmistim.fakat hic yok internet
  19. cetinodinson

Arkadaslar miui rom kurdum hersey cok güzeldi cok mutluydum.simde mikro ya 3g akiyorum.H+ lar havada ucusuyor falan.sonra birden bire gitti internetim :( ne denediysem olmadi gg ultimate denedim yine yok internetim gitti uçtu. cihazı hiçbir şekilde bagliyamiyorum internete.asiri zor...