Arama sonuçlarınız

1. A

[SUPER MOD][4.3+/6.0][ v5.3.1 ] XTREMEMusic™

Kurdum.Bundan sonra Dolby Atmos kurarsam iyileşme olur mu yoksa böyle kalsın mı?
  2. A

[ROOT][TWRP-FLASH] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

Root yaparken ya ben hata yaptım ya dosyada problem vardı açılış logosunda takılı kaldım.Daha sonra wipe data/wipe cache yaptım ve bootloader alıp 6.0.1 stock rom flashladım.Şimdi yine açılış logosu dönüyor.Ne kadar sürer? Edit : Açıldı sorun yok
  3. A

GPS Sorunu?

GPS.conf düzeltebilen var mı?
  4. A

[SUPER MOD][4.3+/6.0][ v5.3.1 ] XTREMEMusic™

Bunu flashlasak mı daha iyi yoksa yalnızca Dolby Atmos yeter mi? İyice karışır daha kötü olur/buglar çıkar diye korkuyorum bunu yüklersem baya herşeyi içine tepmişler çünkü
  5. A

Teşekkürler baya uğraştırdım sizi boş yere  :)
  6. A

Ben 6.0.1 kullanıyorum yine de yeni anlatımla kursam sorun çıkmaz mı?
  7. A

SuperSu degil de 6.0 root olan zip değil mi? Eski anlatımın içinde şöyle birşey yazıyor  Acaba bunla yüklemek daha mı kolay bunla ne yapılabilir diye düşündüm
  8. A

Ben sizi alıntıladım yanlış olmasın :) ''İnstall sekmesine gelin ve verdiğim zip dosyasını flashlayın'' Bu zip dosyası şu mu oluyor : BOOT_MMB29K.zip boot_MMB29K.img peki bunu ne yapacaz 17.6 mblik olan için recovery demişsiniz
  9. A

''6.0.1 MMB29K boot.img dosyasınıa recoveryden yüklemek için bir dosya hazırladım. [url= [color=#333333][font='Open Sans', sans-serif]Bunu nasıl kuracağız? root nasıl yapılır bu dosyayla