Arama sonuçlarınız

1. M

Gm discovery gps sorunu.

Saygı değer arkadaşlar. Bana bir yardımcı olursanız memnun olurum...
  2. M

Gm discovery gps sorunu.

Arkadaslar, telefonum kitkat sürümde. Custom romlardanda kurdum kullandım. Gps calışmıyor. Nasıl düzeltebilirim. Gps calisip calişmadığı ile ilgili program indirdim. Uyduları görüyor fakat, bağlanamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. M

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Arkadaşlar en son sürümü bu mu. Bunu mu kurayim
  4. M

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

Hakkını helal et. Rom unu kullanicaz. Teşekkürler şimdiden.
  5. M

Gm discovery ekran göz kırpma sorunu! Acil yardım!

Cvp: RE: Gm discovery ekran göz kırpma sorunu! Acil yardım! Teşekkürler. Denedikten sonra tekrar yazarım. Sağol ilgilendigin için..
  6. M

Arkadaşlar yok mu sesimi duyan kimse :)
  7. M

Arkadaşlar gm discovery 1 var bende. Ekranim anlık açılıp kapanıyor. Göz kırparak gibi. Sanki video izlerken daha çok oluyor. Suan gidgat ultimate kullaniyorum. stok roma dondurdugumdede aynı sorun gecmedi. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. M

PCSİZ-DİSCOVERY ROOT ,RECOVERY,ROM ATMA.16GB VE 4GB KİTKAT VE JELLY BEAN

Arkadaşlar bugün gm discovery 1 telefonumu stok roma döndürdüm. Telefonumda kingroot vardı. Şuanda telefonumda root var mı bilmiyorum. cwm recovery silinmiş ve orjinal recovery gelmiş. cwm nasıl yüklerim. acil yardım bekliyorum. Saygılar.
  9. M

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

Arkadaşlar buradan orjinal roma döndükten sonra ben sitem hafızasını yükseltmiştim o gider mi, yani eski halini alır mı
  10. M

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Arkadaşlar gm discovery 1 var bende. yaklaşık 6-7 aydır gidgat ultimate romu ile kullanıyordum. Son zamanlarda cep telefonum çaldığında kulağımıza yaklaştırdığımızda ekranı kapatan sensörde bir sorun olmuştu. Kulağıma getirdiğimde ekranı kapatıp 2 saniye sonra yeniden konuşurken açıyordu. Bende...
  11. M

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

Arkadaşlar romu kurmak istiyorum lakin nasıl kuracağız. Açıklamada yazılmamış. Direk flasliyalim mi yoksa başka işlem varmi
  12. M

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Benim iki sorum olacak; 1) Sizde de oldu mu bilmiyorum fakat benim cihazda hangi tarayıcı da olursa olsun videoları oynatmiyor. Mesela haberlerin videosunu izleyeceğim, playa basiyorum açılacak gibi oluyor hiç açılmıyor. Bazen de denk gelirse kısa olan videoları açıyor. Durumu anlayamadım...
  13. M

[PORT] Blackview Zeta Rom By TheHeroeS For GM Discovery

Geçersiz IMEI yazmasının nedeni nedir?
  14. M

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Benim kurduğum romda dediğin problemleri kontol ettim. Bu belirttiğim problemlerin hiç biri yok. Gayet stabil. Hiç launcher durdu hatası veya başka bir hata almadim. Telefonuma hayran kaldım. Harbi güzel oldu.
  15. M

Arkadaşlarlar ilk defa bir ROM kurdum. Hakikaten bu ROM çok güzelmiş. Eline koluna sağlık. Dandik dundik KitKat sürümlerini kullandırıyorlarmış bize. Buna bayıldım. Hata göremedim. Tebrikk ediyorum gerçekten. Teşekkür ederim.
  16. M

Lafı uzatmadan Kuruluma Geçelim Smile Yüklemeye Başlamadan Mevcut Romunuzu Yedekleyin CWM giriyoruz Sırasıyla : Wipe Data Factory - Wipe Dalvik Cache - Format System Yapıyoruz İnstall Zip Sdcard tıklayıp Aşağıdaki Linkteki Romu Yüklüyoruz ARKADASLAR BENDE WİPE DATA FACTORY RESET VAR...
  17. M

Arkadaşlar KitKat için CWM linki verir misiniz?