Arama sonuçlarınız

1. E

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cyanogenmod 12.1 Octos Casper VIA V5
  2. E

[4.2]1:1 Galaxy S5 Rom by Incredible™

Saol rom eksikliklerini ekliyim v2 de hepsi çözülecektir [hr] Çok özr yanlış konuya yazdım :sweat:
  3. E

Ogyoutube

http://ogmods.net/home/DownloadFile?Id=OGYT10A&ref=xda
  4. E

[ROM]Casper VIA V5 IOS 8 ROM By eyupmenevse

Valla ben @"alptrek" e borçluyum sağolsun rom portlamayı o öğretti bana :)
  5. E

Android 6.0 Hakkında Düşünceleriniz

Aynen 6 da sace uygulama izni ve şarj gibi küçük değişiklikler geldi oysaki ben 6 yı sabırsızlıkla bekliyordum
  6. E

[ROM] [6.0] CyanogenMod 13 Unoffical Builds

Rom lg g3 içinmi yoksa portlanabilirmi?Eğer portlanabilirse Casper VIA V5 e portlicamda
  7. E

Çok teşekkürler geri bildiriminiz için v2 de kingroot apksını system /app A atarım
  8. E

Teşekkürler :) [hr] Teşekkür ederim :D
  9. E

Teşekkür ederim :D
  10. E

Çok teşekkür ederim bu kadar destek beklemiyordum :D [hr] Teşekkür ederim :)
  11. E

Teşekkür ederim  :)
  12. E

Çok sağolun bide son bi isteğim olucak belki farketmişsinizdir çoğu şeyi yanlış yazıyorum sonra editliyorum :) şimdi de ismimi değişebilir misiniz diye soracaktım eğer olmuyorsa sorun değil eğer oluyorsa şu nick yaparmısınız =EyupMenevse™=
  13. E

Çok teşekkür ederim ilk yorumum adminden oldu  :D [hr] Sağol kardeşim :D
  14. E

@"Incredible™" Sağol bu arada bir iki saat önce ilk romumu paylaştım yorum bekliyorum devam edicem çalışmalara :D
  15. E

Adminler sizde Casper via V5 yokmu biraz via.V5 ede rom yapsanız(mtk6582) :)
  16. E

gm android one yardım

Kardeş bence sen Stock romu bozma zaten Android m de geldi bence girme bu işlere ben giriyor çünkü benimki Casper via V5 sace Türkiye de satıldığı için hiçbi destek yok ama seninki öyle değil bence hiç uğraşma
  17. E

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< -ROM Versiyonu 4.4.2'dir -IOS 8 iPhone -ROM Performansı iyidir Ekran görüntüleri: DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden...
  18. E

Casper VIA V5 Cyanogenmod12.1 OctoOS Rom By alptrek

Gerçek android 5.1 [hr] @"alptrek" hataların arasına mikrofonuda eklermisin çalışmıyoda yada çözümu varsa faceden yazarmısın