Arama sonuçlarınız

1. E

[ROM]Casper VIA V5 IOS 8 ROM By eyupmenevse

@"seramik111" denedim ama ROM kullanılacak gibi olmuyor onun için Samsung romu pek bulamazsın
  2. E

250 gb harddisk 32 gb gözüküyor

Tamam teşekkürler deniyorum [hr] Bilgisayarda yeni birşey farkettim yeni bir yerel disk gelmiş harddiski taktığımdada bilgisayar algılıyor ama cihaz olarak dosya gezgininde cihazlar ve sürücülerde çıkmıyor
  3. E

Sony vaio ana yazilim yukleme

Şu anda bende teknik servis duşunuyorum eger forumda care bulamazsam bebde gonderirimde 100 lira az degil :D [hr]
  4. E

Sony vaio ana yazilim yukleme

Merhaba arkadaşlar sony vaio bilgisayar var elimde.ancak ana yazilim disinda internetten indirdigim windows kurdum.ve 4-5 kez belirli araliklarla sifirladim.ancaj farkettimki sony uygulamalari gitmis,açılıs animasyonu ve en önemlisi bilgisayar bazı parçaları(ekran karti) tanimiyor ve buda yuksek...
  5. E

Harici(taşınabilir) bir harddisk
  6. E

Arkadaşlar başlık tada belirttiğim gibi 250 gb harddisk kullanıyordum fakat ne olduysa bir gün bilgisayara taktım ve hafızası 32 gb gözüküyordu.Ne yaptıysam olmadı.Başka bilgisayardada denedim ama sonuç yine aynı.Lütfen bilen birisi yardım edebilir mi
  7. E

Evt kardeşte şarj sorunu romun içinde bulunduğu uygulamalardan kaynaklı olarak hizli bitiyor roota gelince birtek kingrootu system/app e atarsam v2 nin pek bi anlami kalmaz
  8. E

Cyanogenmod 12.1 Beta 6 VIA V5 By[alptrek]

Kardeş bulduğun gapps paketi romunkiyle uyumlu değil Ayarlar}Telefon hakkında bölümünde ulaşabilirsin uyumlu numaraya bu arada doğru link: https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347844625
  9. E

VIA V5 MIUI 7 - 5.9.10 TR [Alptrek]

Maalesef discovery romları caspera portlaninca hata veriyor.denenmiştir :troll31:
  10. E

Casper VIA V5 tuş ışıkları sorunu. Yardım bekliyorum arkadaşlar.

Bence casper via v5 in lollipopunu kesinlikle kurmayınız orjinal 4.4 e dönünüz birsürü sorun var lollipop officialda.
  11. E

htc 816 g telefona guncelleme geldikten sonra komut yok hatası

Ana Sayfa tuşu varsa ona basın bendede o hata bazen çıkıyor
  12. E

Lollipop bildirim çubuğu

Valla bildiğim kadarıyla rom siz olmaz kardeş ama bilen vardır belki yapmasını
  13. E

250 gb harici harddisk 32 gb gözüküyor

Ya arkadaşlar merhaba büyük bi sorunum var 250 gb lık bi harddisk almıştım normal işini görüyordu ama bir iki aydır 31.7 gb gözüküyor geçer dedim ama geçmedi başka pc de denedim yine aynı lütfen yardımm [hr] Bilen var mı?
  14. E

Bir sorum olacak

Çok teşekkür ederim merak etmiştim :D
  15. E

Bir sorum olacak

Rom portlarsam geliştirici üyemiz oluyorum
  16. E

Bir sorum olacak

Arkadaşlar forumda aktif üye,geliştirici üye vs. Gibi şeyler görüyorum.ne yaparsak böyle işler oluyor :D
  17. E

Rom Uygulamaları

İstersen başka bir rom dene telefonun için devam ediyorsa tekrar yaz
  18. E

Casper VIA V5 tuş ışıkları sorunu. Yardım bekliyorum arkadaşlar.

Kullandığınız romu söylemişsiniz ben official Lolipop olarak rahmin ettim ekran görüntüsünden
  19. E

Teşekkür ederim :D
  20. E

Paylaşacam öğretmenim :D [hr] Facebook A gelsene bişey dicem