Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: MIUI7 v5.12.3 OTA GMD II MINI By OROCHI
Mesajlaşmadaki sorun hâlâ düzelmemiş MIUI 6 da varmı acaba bu sorun
Mesajlarda kayıtlı kişilerden gelen mesajlarda kişi kayıtlı değilmiş gibi gözüküyo
müsait olabilirsen bu gece ekleyiver kardeşim sana zahmet. seni de baya uğraştıracam ama kusura bakma artık. hazırda link varsa onu da atabilrsin kardeşim denemekten bıktım artık o derece
abicim defalarca denedim telefona rom yüklemekten kafayı yicem Allah Rızası için v6132 yi yükler misin çok çok teşekkürlerimi sunuyorum kardeşim şimdiden Allah senden razı olsun. :goodbye: :goodbye:
kardeşim lollipop dan bahsetmiyorum ben zaten konuda verdiğin v5916 olan stock romu cwm den yükledim o rom güncelleme almıyor. v6132 sürüme güncelleme almıyor yani. Ağ hatası, ağ bağlantınızı kontrol ediniz yazıyor.
RE: MIUI7 v5.11.19 OTA GMD II MINI By OROCHI
abi çok zor bu işler be :sweat: şimdi Sp flash benim telefonu okumuyo onu nasıl halledicez pc windows 10 adbdriver i yükledim
kardeş ben forumda yeniyim nasıl yükleyecem anlatım bulamadım da :angel: sp flashtool dan yükleyin yazmışlar ama yüklemenin anlatımı yok yardımcı olursanız sevinirim :)
kardeş zaten full romu kurarken verdi bu hatayı
bunu yüklemeden önce herhangi bir cwm yada twrp yüklüyormuyuz telefona yoksa telefonun cwm yiyle mi yüklüyoruz romu