Arama sonuçlarınız

1. Y

[PORT] [ARM64] GM 5 Plus Miui 10.2 Global ROM

Nasıl yok ben 4 defa yükledim fakat herdefasinada video cekme sorunu yaşıyorum footej kamera uygulamasi ile sorunu çözmeye calistim fakat buseferde WhatsApp da video cekip gonderince yine cekilen videoları oynatmiyor.
  2. Y

Rimu yukleyenlere soruyorum cekilen videoları düzgün oynatiyomu deneyen oldumu ben iki kez kurdum video oynatmiyor video cekiminde sorun var sizdede ayni sorun varmi farkli bir kamera uygulamasi ile sorunun cozuldugu soyleniyor konu hakkinda bilgisi olan varmi teşekkürler
  3. Y

Video oynatma sorununu demiyorum video cekme sorunu düzeltildi mi video yu herturlu oynatirsin ama Whstsap ve Instagram da video cekip atinca orada oynamiyo yani videoyu duzgun cekmiyo
  4. Y

Biri bana cevap verebilirmi ? Romdaki video cekme sorunu düzeltildi mi acaba bilgisi olan varmi teşekkürler
  5. Y

Romdaki video cekme sorunu düzeltildi mi acaba bilgisi olan varmi
  6. Y

Asderdd kardeşim LÜTFEN senden rica ediyorum şu video sorununu halledebilirmisin lütfen kardeşim ,telefonun yarışı yokmuş gibi şuanda senden gelecek güzel haberleri bekliyorum dört gözle saygılarımla .