Arama sonuçlarınız

1. Efsane_03

MIUI7 v6.4.21 FULL FINAL GMD II Mini By OROCHI

Cvp: RE: MIUI7 v6.1.28 OTA GMD II MINI By OROCHI Hocam teşekkür edeim ona gerek kalmadi başka bi telden bluetooth la instagram attım sorunsuz şekilde açtı ilginize teşekkürler
  2. Efsane_03

RE: MIUI7 v6.1.28 OTA GMD II MINI By OROCHI Hocam elinize emeğimize sağlık öncelikle bugün romu yükledim çok güzel . Fakat bütün sosyal medya hesaplarını indirdim fakat instagram inmiyo cihaziniza uygun değil diye hata veriyo varsa bi çözümü rica etsem yardımcı olabilir misiniz şimdiden...
  3. Efsane_03

GMD 2 MİNİ için Hangı rom Oneriyorsunuz??*

Mıuı v7 nasıl sayın hocalarım şahsen ios a yakın olduğu için çok hoşuma gidiyor
  4. Efsane_03

RE: MIUI7 v6.1.7 FULL GMD II MINI By OROCHI Hocam romu kurunca ota güncellemeleri yüklemeye gerek kalıyo mu.?
  5. Efsane_03

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Kullanan arkadaşlar veya hocalarım acaba sarj durumu nasıl??
  6. Efsane_03

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Kullanan arkadaşlar daha detaylı bi kaç ss verirse Sorunsuz stabil bir rom olduğunu düşünüyorum bu yüzden şöyle bi 5,6 aya atarım gibi :)
  7. Efsane_03

IOSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar Dpi nasıl ayarlayabiliriz var mi bi programı falan  sayın hocam
  8. Efsane_03

IOSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar Romu kullanan arkadaşlar varsa zahmet olmazsa bi kaç SS atabilirler mi çok merak ettim atmayida düşünüyorum Bi de rom güncelleme alır mi hocam alırsa hatalar giderilir mi teşekkürler...
  9. Efsane_03

gmd 2 mini sarj sorunu

30 dk de bir yani akli eserse
  10. Efsane_03

gmd 2 mini sarj sorunu

Hocam aksam koyuyorum sabah alıyorum hic dikkat etmedim Çakma bi 2,lık var ama o da ayni
  11. Efsane_03

gmd 2 mini sarj sorunu

biliyorum konuyu 2. defa açıyorum fakat çözüm bulamıyorum bu yüzden sizlere danışmak istiyorum  servis sarj soketi sağlam dedi batarya sağlam  arkadaşımın orjınal general sarj aletini kullandım sarj etti bu işi anlamadım sarj kablolarını denicem acaba sarj soketi genişlemiş olablir mi ?
  12. Efsane_03

Gmd discovery 2 mini geç şarj sorunu

kendi orjınal stok romu olabilir mi ? [hr] orjınal olan geç sarj ettiği için çakma 2v luk aldım [hr] servis de sarj aletini değiştirin dedi orochi saolasın
  13. Efsane_03

Hocam farklı bi şarj aleti aldım 2 v luk yalnız orijinal değil batarya değiştirdim o da olmadı galiba sokette sorun garantiye yollucam acaba herhangi ücret alırlar mi bi de telefon eskisi olmazsa diye korkuyorum
  14. Efsane_03

Cihazı alalı 10 ay oldu geç şarj olmaya başladı başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. Efsane_03

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Peki hocam böyle bi çalışma yapmayı dusunuyor musunuz discovery 2 mini hakkında
  16. Efsane_03

Hocam discovery 2 mini lere de bu ROM olur mu ya da şöyle sorarım farklı romlar farklı telefonlarda çalışır mi
  17. Efsane_03

[PORT] iOSP ROM For General Mobile Discovery #ßy SuperDroid

ben araştırırken you tube de görmüştüm teknokıps adında bi kanal nasıl yükleneceği hakkında yayın yapıodu isterseniz bi  bakın  https://www.youtube.com/watch?v=gQE-d1DQL0g
  18. Efsane_03

hocam kusura bakmayın bu işlerde ve forumda yeniyim acaba discovery 2 minilere oluyor mu ?
  19. Efsane_03

[PORT] iOSP ROM For General Mobile Discovery #ßy SuperDroid

forumda ve bu işlerde de yeniyim acaba discovery 2 mini lere de olur mu bu rom ?