Arama sonuçlarınız

1. B

[İSTEK]WiFi çekim gücü arttırma fix

Arkadaşlar direk recoveryden flaşlayabileceğim WiFi çekim gücünü arttırmak için bir fix var mı?
  2. B

Sarj problemi

Batarya optimizasyonunu dene.
  3. B

Duvar Kağıdı Kaynağı Paylaşımı

Evet arkadaşlar bu konu altında duvar kağıdı kaynaklarımızı (yandex disk, google drive, uygulama gibi) paylaşıyoruz.  Buyrun... :D
  4. B

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Hocam bunu otadan mı verdi General Mobile yoksa ben mi yanlış anladım?
  5. B

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Hocam ART düzgün çalışıyor mu?
  6. B

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Root erişimi olan bi'dosya yöneticisi işini görür. Romdaki Amaze ile yapabilirsin.
  7. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM System/etc/hosts dosyasını sil, yeniden başlat düzelir.
  8. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Hocam indirdim, kurdum. *Play Store kimlik hatası verdi. System/etc/hosts dosyasını silip yeniden başlattım. Düzeldi. *Buildprop Editor'u indirip dediğinizi yaptım. Panel düzeldi fakat ana ekran 4x4 iken 5x5 oldu. *Müzik durdu hatası...
  9. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Beklemedeyiz :)
  10. B

Vatan Bilgisayar Bal Satışında

RE: Vatan Bilgisayar Bal Satışında(Gülme Garantili) Bilmiyordun kardeşim sonuçta. Sorun yok. :)
  11. B

RE: Vatan Bilgisayar Bal Satışında(Gülme Garantili) Bir yardım vakfına gidiyordu sanırım gelirleri.
  12. B

RE: Vatan Bilgisayar Bal Satışında(Gülme Garantili) Ben bir şubesinde görmüştüm geçen kış. Yardım amaçlı satılıyormuş.
  13. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam, bugün çıkacak mı kesin?
  14. B

Discovery New Logos

Abi bunları General Mobile'a ulaştıralım ya. Çok başarılı, ellerine sağlık.
  15. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam linki bu konudan mı vereceksin ona göre bildirime alıcam.
  16. B

youtubdan sadece mp3 dinlemek ?

OGYoutube isimli uygulamayı kullanabilirsin. Arkaplanda şarkıyı dinleyebilir, istersen videoyu veya şarkıyı mp3 olarak indirebilirsin.
  17. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam ART mevcut muydu?
  18. B

Şarj soketi için telefonumu Telpa'ya götüreceğim

Ben itiraz edince yeni parça taktılar, ücret almadılar. Böyle şeylerde hemen kabul etmeyin arkadaşlar hakkınızı arayın.
  19. B

Şarj soketi için telefonumu Telpa'ya götüreceğim

Şu ana kadar telefonumdan (TurkDevs sayesinde) ve servisten memnundum. Ama tövbe ettim. Bir daha işim olmaz bu adi telpayla.