Arama sonuçlarınız

1. LordVader

[5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom

RE: [5.1.1] [PORT] [EDİT] Flyme Os GM 4G Custom Rom cihaz açıldıktan sonra mı gapps'ı yükleyeceğiz ? [hr] android yazısında bekliyorum acaba şuan bataryayı çıkarıtp gapps'mı yüklememiz gerekiyor
  2. LordVader

TWRP'DEN BİR ŞEY FLASH'LAYAMIYORUM

Bu gün flyme kurmak için Gm 4g cihazıma twrp kurdum (daha önce hep kurdum ve flash yaptım ) ama nedense bu sefer tam flyme'ye tıklıyorum işlem başlıyor twrp kendini yeniden başlatıyor lütfen yardımcı olun teşekkürler. (sadece flyme değil başka şeylerde denedim yinede olmuyor)
  3. LordVader

[5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom

RE: [5.1.1] [PORT] [EDİT] Flyme Os GM 4G Custom Rom twrp'den herhangi bir romu seçtiğim zaman ekran kapanıyor ve twrp yeniden başlıyor herşey yarım kaldı ne yapmam lazım lütfen acil yardım edin :(
  4. LordVader

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

Hocam gelişme varmı son durum nedir ? @"caneray"
  5. LordVader

CyanogenMod12 Ses gitmeme sorunu

bu romu attığın usb kabloyu kullanarak Stock rom'a dönmeyi deneyiniz,cihazınızı kapatıp ses artırma+güç butonuna aynı anda basın fastboot penceresine gelecektir sonra romu attığın usb ile bilgisayara bağlayın adb ve minimal Tools'u kurun sonra romu kurmayı deneyin kuramazsanız eğer servise gidin.
  6. LordVader

Yardım CyanogenMOD 12.1 Hat arama yapmıyor

Tekrardan Rom atmayı deneyiniz eğer sorun devam ederse romu yayınlayan yönetici ile konuşun ama şuanda tek çare büyük ihtimalle tekrar rom atmaktır. :goodbye:
  7. LordVader

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Bizde android one için stabil 7'yi bekliyoruz  :) Discovery rom konusunda mtk kullandığından en hızlısı.
  8. LordVader

[6.0.1][09.01.16]General Mobile 4G [MMB290] Güncelleme Dosyası

Çalışır hocam neden çalışmasın çift simliler içindir diye bir ibare yoksa çalışır demektir mantık yürütelim konuyu kirletmeyelim.
  9. LordVader

Cyanogen müzik uygulaması var mı ?

apollo sorunsuz,ne için arıyorsunuz ki ?