Arama sonuçlarınız

1. YellowFear

Sim Ağı Pin Kilidi - S7 edge

Merhabalar, Almanya'dan Samsung Galaxy S7 edge satın aldım. Buraya geldiğinde Vodafone hattımı taktım. Pin kodunu girdikten sonra gri bir ekran üstünde sim ağı pin kilidi giriniz diyordu. İnternette yaptığım birkaç araştırma sonucunda bu sorunu tek yaşayanın ben olmadığımı anladım. Çözüm olarak...
  2. YellowFear

f@tih resetlendi

Okulumuzun trafosu aşırı voltaj yaptı ve fatih lambalar kameralar hepten gitti. Dun internet geri geldi fakat tabletlerin ilk dağıtıldığı gun gibi oldu . Yani ip adresi alınıyor ve kimlik bilgileri doğrulanıyor diyor ama bağlanmıyor. Ayrıca sınıf tavanındaki modem internet varken mavi yanardı...
  3. YellowFear

Psiphon 82 Handler

Bu programı VPN için kullanıyorum fakat 10.8 MB kullandıktan sonra hızı 90 kbp/s oluyor programı tekrar başlatınca da aynı durum.  10 MB a kadar çok hızlı her işi görüyor sonra geri hızı düşüyor çözümünü bilen var mı? 
  4. YellowFear

F@tih ağı için VPN

Başlıktan da anlayacağınız gibi VPN arıyorum psiphon 82 handler bagflanıyor baya hızlı fakat 10 MB kullandıktan sonra asırı sekilde yavaşlıyor  ifreedom calısmıyor dash VPN de çalışmıyor varsa sizin bildiginiz hızlı VPN onerilerinize acıgım
  5. YellowFear

Backup-Restore-Stock Rom-TWRP [ÇÖZÜLDÜ]

Merhaba arkadaşlar. Tabletlerden dolayı kınama alanlar arttığı için herkeste eskiye dönüşüm başladı. Herkes stock atıyor, kontrol edilir korkusundan tableti okula dahi getirmiyor. Ben de stock atanlardanım. Tekrardan özgürlüğümü kazanmak için yardımınıza ihtiyacım var. Forumda bilgisayarsız...
  6. YellowFear

Stocktan > ROM'a [ÇÖZÜLDÜ]

Arkadaşlar MEB ya da GM orjinal stock paylaşmış. Görmüşsünüzdür mutlaka. Sorum şöyle: önceden ROM'lanmış tabletlere bunu atsak yani ilk aldığımız günkü haline çevirsek tekrardan ROM atabilir miyiz? Bugüne kadar sağ olsun Asderdd kardeşimin stock romunu ve romunu kullanıyordum rom dan stocka...