Arama sonuçlarınız

1. SpeedZodiaC

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Dostlar bunu mebin tablete yapsak olurmu ve kurumsal cihaz yoneticisi gidermi
  2. SpeedZodiaC

şebeke çekimi

Ben Sebeke cekimi arttırılmış bir rom onerirmisin
  3. SpeedZodiaC

şebeke çekimi

Ya hocam ??
  4. SpeedZodiaC

şebeke çekimi

Hocam ne yapmalıyız ya akıl verirmisin lütfen telefoncuya goturdum bırsey yok dedi Sizin jb htc romunu kurup ustune modem v8 kursam düzelir mi
  5. SpeedZodiaC

galaxy ace brick konusunda yardım

değerli forum üyeleri iyi günler dilerim elimde galaxy ace var brick durumda gecenlerde odin ile düzeltmeyi denedım dosyaları ındırdım yazdım basarılı dedı ama telefonu actıgımda gene aynı oluyor sureklı samsung yazısınd takılıyor ne yapmam lzım ?
  6. SpeedZodiaC

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi] Batarya simgesi ayarlardan değişiyormu
  7. SpeedZodiaC

şebeke çekimi

denemedim murat abi
  8. SpeedZodiaC

şebeke çekimi

beyler her şey incredible hocanın paylastıgı son surum kıtkata gecmemle oldu o romuda degıstırınce sebeke var gosterıyor hıc cekmıyor bazen sureklı gıdıyor mobıl verıyı acıyorum 1 saatte gelıyor veya hıc gelmıyor stock jellybeana gectım gene aynı sorun nedır ımeı yedegım vrdı yukledım gene...
  9. SpeedZodiaC

Android M v2

Hbeyler nasil yukleyecegim m2.gnz diye iniyor .zip yaptim cvmden flasladim gene olmuyor
  10. SpeedZodiaC

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Bekliyorum hocam kac dakikaya gelir?
  11. SpeedZodiaC

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Peki hocam buna illa stockdan donmemizmi lazim ben miui romdayim direk yuklesem olurmu once stock jb ye geceyimmi
  12. SpeedZodiaC

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Beyler bunu yuklesem ardindan titianium yedeklerini yukleyebilirmiyim
  13. SpeedZodiaC

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

salarsın ya  :rool: ben sunshıne kullandım ıconlar boyle degıldı guncelleme geldi herhal :D
  14. SpeedZodiaC

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

hocam rom icon pack launcher adı nedir :D
  15. SpeedZodiaC

Jb de calisan emoji klavye

Beyler olan varsa atabiliri