Arama sonuçlarınız

1. N

Kılıf Kullananlar Veya Kullanacaklar Dikkat!

Aynen kiliflar zaten bir sure sonra kirleniyor. Ve bu yonleride var. Bu guzden kilifsiz kullanmak daha yararli gbi veya yumusak kilif kullanmak.
  2. N

Kılıf Kullananlar Veya Kullanacaklar Dikkat!

Merhaba arkadaşlar, sizleri bilgilendirmek amaçlı birşey paylaşmak istiyorum neyse sadete gelelim. Slikon kılıf kullanan arkadaşlar öncelikle kılıfları alırken yumuşak ve tuş kısmının açık olmasına dikkat edin. Yani aldığımız kılıfları telefonumuza taktığımız zaman, eğer kılıf sert ve tuşların...
  3. N

Cihaz kendiliğinden kapanıp açılıyor!!

Teşekkür ederim.  5.1.1 de bu sorun vardı 6.0 dada devam ediyor 6.0.1 de düzelir inşallah.
  4. N

[Yardım]Cihaz kendiliğinden kapanıp açılıyor Garantiye gönderiliyorsa belgesiz bildiğim iyi oldu, fakat bu sorun neyden kaynaklanır gerçekten merak ediyorum? Araştırdığımda bataryadan kaynaklanabilceği yazıyordu fakat batarya yeni bir telefonda neden sorun çıkartsın.  Donanımsal olsa cihaz...
  5. N

Anlamadım hocam yani bu yazılımsal mı donanımsal mı ? Bu telefondan iki tane var bende ve birinde oluyor bu sorun diğerinde sıkıntı yok. Sıfırladım hibişey yüklemedim fakat yine aynı gün içerisinde kapanıp kapanıp açılıyor. Birde garantiye belgesiz gönderebiliyor muyuz ?
  6. N

Merhaba arkadaşlar, başlıkta anlattım gibi telefon kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor bu sürekli oluyor, garanti belgeleri yok yani servisle nasıl olacak bilmiyorum. Fabrika ayarlarına döndüm fakat birşey değişmedi  telefon normal beklerken kendiliğinden kapanıyor  açılıyor yani yeniden...
  7. N

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Neyde var bu özellik ?
  8. N

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Biri yardım edebilir mi abd interface dosyası nerede ve cihazım wileyfox diye görünüyor güncellemiyor. Kurulumda hiç olmuyor
  9. N

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu işlemler başlamıyor bile sürücü yani telefonum wileyfox swift diye görünüyor güncellenmiyor da.. ve hangi dosyayı seçip güncelliycez
  10. N

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu 11-Kurulumda aksaklık yaşayanlar veya ''error device'' hatası almamak için bilgisayarımızdan denetim masası > aygıt yöneticisine giriyoruz telefonumuzun kablosunu takıp ilk güncellenen driverı görüyoruz.  Genellikle ismi...
  11. N

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Teşekkür Ederim. Çünkü bi arkadaş Güncellemeyi kuramadığını söylemişti dün gece yayınladığınız fix romunu yükledim ben fakat o ondan öncekini yüklemişti. güncelleme gelir mi peki ?
  12. N

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Anlayamadım yani dün güncellediniz ben onu kurdum bu 6.0 güncelleme dosyasını kurabilirmiyim ?
  13. N

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ?  Yoksa...
  14. N

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Emeğine sağlık hocam  tek hatlı telefona dual romunu atarsak nolur ?  çünkü onu attım şuan açılıyor
  15. N

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) fix ne zaman gelecek ona göre uğraşmıyım yani :)
  16. N

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Arkadaşlar bendede hata veriyor  pencereyi kapatıyorum herşeyi yüklenmiş olarak gösteriyor fakat telefonum hala cyanogenmod rom da. Windows 10 bilgisayar bu olmuyor luz59K yi deniyim diyorum ondada linkler ölü bi...