Arama sonuçlarınız

1. N

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) bootu değiştirdim fakat yinede güncellemeler gelmiyor.
  2. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Aynen kardeşim bu yazıdan bende hiçbirşey anlamadım. Güncelleme dosyasını indirip recovery moda girip adb installer kısmından yüklesek olurmu acaba.
  3. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Aynen kardes banada gelmedi bu konudaki dosyayi nerden yukleyecegiz biliyormusun.
  4. N

soft veya hard brick

Arkadaslar benimde ayni sorun oldu softbrick oldu bataryayi cikarip actim modemst dosyalarini yedeklemistim geri yukledim sonra stock 6.0 rom attim animasyonda kaldi. Factory reset attim olmadi sonra wileyfox swift v2 romunu yukledim onda acildi. Fakat her romu yuklerken basinda eror (null)...
  5. N

Soft Brick

Birde şey şuan telefon bilgisayara bağlı değil, yani bağlı değilken rom flashlama bat dosyasına tıklayınca error: device '(null)' not found yazıyor
  6. N

Soft Brick

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım. Wileyfoxta kalsın şimdilik. Wileyfoxun son güncelleme dosyası var 40 mb felan onu nasıl yükleyeceğiz yanı el ile.
  7. N

Soft Brick

Normalde cyanogen de hata veriyordu fakat şansıma bu sefer yüklendi stocklardan birçoğunu denedim fakat açamadım yada marshmallow ekranında yeteri kadar beklemedim ama 10 15 dakika bekledim ve yüklerken null hatasıı veriyordu
  8. N

Soft Brick

Arkadaşlar CyanogenOs 12.1 rom atarken  bi anda  biçimlendirme yazıları geldi telefon açılmadı bataryayı çıkarttım açıldı fakat açılış ekranında kaldı stock rom atmayı denedim null hatası verdi modemst0 ve modemst1 dosyalarını bulamadı ben yedeklemiştim twrp kurarak yedeği geri yükledim fakat...
  9. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) 12.1.1-YOG7DAS2F Güncellemesi [Stock Recovery] [En Son Ota] bunu nasıl kuracağız ? [hr] Romu atamıyorum modemst0 ve modemst1 bulmuyor hata veriyor yedeğini almıştım fakat twrpde yüklenmiyor. [hr] Romu atamıyorum modemst0 ve...
  10. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Kardeşim kusura bakma  yanıtla kısmından yanlış kişiye bastım sayfa kayıp duruyor.
  11. N

[V6][Stabil]6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V6 by arvinquilao

RE: [ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao Bu rom da Temasek gibi ingilizce kısımlar var mı yoksa tamamen türkçe mi ?
  12. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Madem güncelleme geliyor neden gelmiyor diye bilgi veriyorsun.
  13. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Konuda güncelleme aldığı yazıyor fakat doğru galiba. Teşekkür ederim.
  14. N

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Arkadaşlar bu roma sürekli güncelleme geliyor diye biliyorum fakat romu kurduktan sonra hiç güncelleme almadı. Güncel olduğunu söylüyor.
  15. N

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Eyvallah teşekkürler.
  16. N

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Nereden atacağız Cyanogenmod rom un recoverysi farklı direk bootloader bölümüne giriyor.
  17. N

RE: [V2] [YOG7DAS2F Stock Reco] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Romu kurmadan önce veya kurduktan sonra reset atacakmıyız ?
  18. N

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

Teşekkür ederim hocam görmemişim. Bir şey daha sorabilirmiyim yerimi bilemiyorum fakat  twrpden imei yedeklemek için imei dosyası ve modem dosyası var ikisinidemi backup yapacağız.
  19. N

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

flash komutu derken anlayamadım ? Anlatılanları uyguladım fakat olmadı biraz anlatırmısınız.
  20. N

Arkadaşlar bu  recovery kalıcı olanı yaptım fakat, bu recovery i nasıl açacağız ses açma ve güç tuşu orjinal recovery i açıyor.