Arama sonuçlarınız

1. YellowFear

Backup-Restore-Stock Rom-TWRP [ÇÖZÜLDÜ]

Merhaba arkadaşlar. Tabletlerden dolayı kınama alanlar arttığı için herkeste eskiye dönüşüm başladı. Herkes stock atıyor, kontrol edilir korkusundan tableti okula dahi getirmiyor. Ben de stock atanlardanım. Tekrardan özgürlüğümü kazanmak için yardımınıza ihtiyacım var. Forumda bilgisayarsız...
  2. YellowFear

e tab 5 twrp hakkında.

Kardeşim son durum ne oldu?
  3. YellowFear

[TWRP][STOCK] ETAB5 STOCK by Captain [Bilgisayarsız]

Adamsın kardeşim  :rool:
  4. YellowFear

Tablete ROM veya ROOT atanların dikkatine!

Kardeşim bana sistem backuplamayı resore kullanimini captain arkadasin paylastigi islemi detayli olarak paylasir misin
  5. YellowFear

Pc den stock atiyoz da bilgisayarsiz nasi yapicaz
  6. YellowFear

Kendi tabletine ve arkadaşlarının tabletine rom atmaktan bi çocuk kınama aldı
  7. YellowFear

[SORUN] Dokunmatik Algılamıyor

Son çare garanti gibi gözüküyor kardeşim. Ekran sararması olduğunu garantiye not düşersen düzeltirler diye düşünüyorum.
  8. YellowFear

Stocktan > ROM'a [ÇÖZÜLDÜ]

RE: Stocktan > ROM'a Sonuç ne oldu kardeş?
  9. YellowFear

[SORUN] Dokunmatik Algılamıyor

Tekrar romla. Lollipopu değil normal. Sonra Mebin ya da Gm nin gönderdiği bir stock var onu kur düzelir büyük ihtimal  :sweat:
  10. YellowFear

Şarj aletinin ucu kırıldı ne yapabilirim ?

GM teknik servisi ile görüşebilirsin. Volt ve Amper değerleri tutan başka bir şarj aleti alırsan aynı verimi alacağını düşünüyorum. Son ihtimal olarak hocan ile görüşüp garantiye yollayabilirsin. Bi ihtimal yenisini yollarlar.
  11. YellowFear

Stocktan > ROM'a [ÇÖZÜLDÜ]

Arkadaşlar MEB ya da GM orjinal stock paylaşmış. Görmüşsünüzdür mutlaka. Sorum şöyle: önceden ROM'lanmış tabletlere bunu atsak yani ilk aldığımız günkü haline çevirsek tekrardan ROM atabilir miyiz? Bugüne kadar sağ olsun Asderdd kardeşimin stock romunu ve romunu kullanıyordum rom dan stocka...