Arama sonuçlarınız

1. T

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery Kusura bakma eski sürümle karıştırmışım klavye sorununu :) Mi hesabı oluşturdum ama öyle bir menü veya seçenek göremiyorum, sim kartım henüz takılı değil ondan mıdır?  Bir de tema fixi ne için gerekli tema indirmede vs sıkıntı...
  2. T

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery Hızlı dönüş için çok teşekkür ederim. Yalnız o mesaj menüsünü nasıl açtın nedense anlayamadım? Ana menüde mesajlarla bir ilgisi yok tamam, Mi Hesabı'na girince de bulamadım ama. Bir de başlıkta klavye fix de vardı sanırım değil...
  3. T

İlk defa root atarken sorun yaşasam da romu sonunda sıkıntısız kurdum. Tekrardan ellerine sağlık. Fakat miui mantığına henüz vakıf değilim. Bi hesabım var mı ya da almalı mıyım? ve de mi mesajı nasıl kapatıcam? Onu görebilmiş değilim :)
  4. T

Elinize sağlık hocam. Tam v7 indiriyordum ki buna denk geldim. İnşallah sıkıntısız kurulumu yaparım da şu saçma şarj problemi de ortadan kalkar.
  5. T

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI V7 Stable 7.2.3.0 By AloneMan

Cvp: [STABLE-SORUNSUZ] MIUI V7 Stable 7.2.3.0 By AloneMan Emeğine sağlık.  Uzun süredir rootsuz kullanıyordum cihazı, bir haftadır anlamsız bir şarj sorunu yaşıyorum yeni bir rom yükleyim dedim, bu hoşuma gitti. Ancak daha önce miui kurmadığımdan açıklamaları bi okuyup işe girişicem.  Umarım...
  6. T

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Pokemon Go, Facebook ve Messenger da açılmayınca maalesef stock roma döndüm.  Kulaklık sorunu dahil hepsi çözüldü. Ama nefret ediyorum şu stock romdan...
  7. T

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Teşekkür ederim, hallettim. Bu arada bir sorunla karşılaştım. Başka cihazlarda denediğim sağlam kulaklıkları telefonumda denediğimde sağ kulaklık çalışmamakta.  Bu sorunu nasıl çözebilirim? Dolby kurmam sorunu çözer mi, oradan ayarlama şansım...
  8. T

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Bu romda geliştirici seçenekleri kısmını görememekteyim. :/
  9. T

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Cevap için teşekkür ederim. Peki ART'ye nasıl geçebilirim?
  10. T

Öncelikle emeğine sağlık, sağ olasın.  Daha önce de arkadaşımın tavsiyesi ile (seni tanıyormuş, ortak arkadaş yani :) ) lite romunu kullandım.  Çok memnundum tek sorunu telefonla konuşurken ekran kapanmıyordu, bazen saçma sapan yerlere girebiliyordu ::) Birkaç ay kullandım çok memnundum...
  11. T

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Elinize sağlık, uzun süredir Orochi'nin Lite sürüm bir romunu kullanıyordum, birkaç minik hatası dışında harikaydı. Bunda o hatalar da yok gibi geldi. Teşekkürler.