Arama sonuçlarınız

1. ♦BADBOY♦

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Önemli değil ;)
  2. ♦BADBOY♦

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery ART daha iyi kardeşim uçuyo resmen telefon :)
  3. ♦BADBOY♦

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Buda Benden Olsun  :sigaraiciyor:  :D
  4. ♦BADBOY♦

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Romu bi kaç ay kullandım kullanımı engelleyecek hiç bir sorunla karşılayşmadım rom çok hızlı ve stabil kurmanı tavsiye ederim. Boyutun düşük olması romun sadeliğinden kaynaklanıyo rom çok sade ve güzel gereksiz hiçbir uygulama yok.
  5. ♦BADBOY♦

Kilit ekranı sorunu

Tam emim değilim gravity boxdan oldugundan ama bi deniyim o kadar ayar yaptim tekrar yapmaya eriniyorum :)
  6. ♦BADBOY♦

Kilit ekranı sorunu

Arkadaslar klavye acikken tuslari kilitledim mi boyle oluyor desen kuculuyo ve deseni yazmasi zorlaşiyo art kullanirken hic bi sikinti yoktu dalvike gectim gravity box kullanmaya baslayinca boyle oldu gravity boxtan kaynaklandigini dusunuyorum ama o ayari bulamadim yardimci olurmusunuz.
  7. ♦BADBOY♦

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

4 gözle bekliyoruz @Asderdd hocam rom cok hos gozukuyo  :rool:
  8. ♦BADBOY♦

Mortal Kombat X Kasarmi Yuklesem

Google play'den indirmeni tavsiye ederim ben sitelerden indirdim kurdum kastı google playdan indirdiğimde hiç kasma yoktu rahat oynuyodum...
  9. ♦BADBOY♦

Launcher Onerisi

@kiLLa.hkN kardeş hangi romu kullanıyosun birde o general mobile'nin simgesini bana atarmısın?
  10. ♦BADBOY♦

whatsapp duvar kağıdı

Kullandığın rom LolliKat mı kardeş :) güzel olmuş duvar kağıdı ellerine sağlık :)
  11. ♦BADBOY♦

Kaç Bit İşletim Sistemi Kullanıyorsunuz?

Windows 8.1 Pro 64 Bit  :)
  12. ♦BADBOY♦

[MOD] Carefree Launcher For Stock Rom Discovery

O dediğin Nova Launcherde Var kardeş bi dene istersen...
  13. ♦BADBOY♦

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Tamam kardeş teşekkürler...
  14. ♦BADBOY♦

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery @Dr.Razor™ s.a kardeş romu kurdum 1-2 gündür kullanıyorum gerçekten çok güzel hızlı bir rom ellerine sağlık ama bu gün nolduysa root yetkisi gitmiş nasıl oldu hiç bir fikrim yok sonradan farkettim superuser var ama çalışmıyor mesela rootlu bir...
  15. ♦BADBOY♦

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Teşekkürler kardeşim...
  16. ♦BADBOY♦

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Romun Yazi tipinin adı ne acaba bilen var mı?
  17. ♦BADBOY♦

Ext Alanı Sorunu Yardım!!!

Benim 4GB'lık Malum Facebooktur Messengerdir Tangodur boyutunu aldı gidiyor zaten 1GB uygulama için veriyor bize Repartition nasıl yapılır bilmiyorum Bundan önce galaxy ace kullanıyordum ordan alışkanlık kalmış link2sd kullanıyorum  :) Repartition nasıl yapılır ayrıntılı bir şekilde...
  18. ♦BADBOY♦

Ext Alanı Sorunu Yardım!!!

S.a arkadaşlar daha önceden ben link2sd ile ext alanını kullanıyordum. Sonradan stabil orjinal kitkat yükledim daha sonra tekrar custom rom kullanmaya karar verdim yükledim romu link2sdyi açtım ilk açılıştaki ext alanını seçtim yeniden başlattım oldu ama linkleme yaparken  "Link2SD package...