Arama sonuçlarınız

1. ♦BADBOY♦

SDCard1 Erişim sorunu

SD kartı bilgisayara takıp formatına bak (FAT32) Olması lazım (NTFS-EXFAT) ise eğer telefon desteklemez. FAT32 ise sd kartın içindekileri yedekle biçimlendir. o zaman düzelir kardeşim. Oda olmadı cwm recovery'den format/emmc yap. Partition yaptın mı kardeş partitiondan sonra bu hatayı verebilir...
  2. ♦BADBOY♦

[PORT][DOOGEE VALENCIA Y200][ART][STABIL][4.4.2][4-16GB] BY MITOMANU

Is the transition from the camera to the gallery ?
  3. ♦BADBOY♦

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Wipe data factory reset yap cwm'den telefonu direk aç hiç bişi yapmadan magazine temayı uygula erişimlere izin ver yalnız. Bide böyle dene bakalım kardeşim...
  4. ♦BADBOY♦

benim ilk yüklediğimde hafıza doğruydu ama titanium backup yedekleri görmüyodu hafıza fixi yaptım hafızalar ters oldu ama titanyum backup yedeklerini gördü :D  Çok enteresan bi durum yaa ilkte defa böyle bişi yaşıyorum :D
  5. ♦BADBOY♦

Hallettim hocam sorunu tek sorun telefonun partitionlu olmasıymış orj. kitkat yükledim partition yapmadan yüklemeyi denedim yüklendi rom yüklüyken partition yapayım dedim boot ekranında kaldı enteresan bi durum 4 GB lerde partition olmadan yüklenmez diyosunuz ama asıl partition varken...
  6. ♦BADBOY♦

Yok hala düzelmedi kardeşim gene hata veriyor kurmuyor malesef :/
  7. ♦BADBOY♦

Onuda denedim herşeyi denedim kardeş olmadı olmadı :(
  8. ♦BADBOY♦

Philz lede denedim kardeş onda da status 7 hatasını verdi :(
  9. ♦BADBOY♦

S.a arkadarşlar ben romu birtürlü yükleyemedim statüs 7 hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı yükleyemedim telefonum 4gb ve partitiom yapılı 2gb olan ama ne yaptıysam yükleyemedim hep hata verdi recovery değiştirtim gene aynı yardımcı olurmusunuz...
  10. ♦BADBOY♦

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@Boyka buyur hocam duvar kağıdı
  11. ♦BADBOY♦

USB Bağlandı Gelmiyor!!!

Yok kardeşim 3 tane seçenek geliyodu USB Bağlandı diye bi seçenek daha vardı ordan yapıyordum ama şimdi öyle bi seçenek çıkmıyo
  12. ♦BADBOY♦

USB Bağlandı Gelmiyor!!!

Selamun Aleyküm arkadaşlar önceden bilgisyara bağladığımda 3 seçenek geliyordu en alttakini seçiyordum dosya aktarımı alımı yapıyordum ama şimdi sadece bu 2 seçenek geliyor 3. seçenek yok nasıl oldu bende bilmiyorum. Medya cihazı olarak görüyor dosya atamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen...
  13. ♦BADBOY♦

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Miui Candır :tiskkirlirspidirmin: :D 
  14. ♦BADBOY♦

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Sen sağol kardeşim ne demek. Allah sende de razı olsun
  15. ♦BADBOY♦

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Xposed kullanıyomusun kardeş gravity boxtan kaynaklanıyor. Gravity Box kullanıyosan gravity boxa gir medya iyileştirmelerine gir orda genişletilebilir ses paneli yazar ona tik işareti koy sorun hallolur.
  16. ♦BADBOY♦

Pil Simgesi Fix ?

http://forum.turkdevs.com/konu-mod-kitkat-ikon-batarya.html  Buyur kardeşim...