Arama sonuçlarınız

1. ♦BADBOY♦

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi] Merhabalar hocam bu ss deki uygulamaları geri yüklediğiniz programın adı nedir?
  2. ♦BADBOY♦

[GÜNCELLENDİ](TÜRKÇE)GioneeMusic

RE: [TÜRKÇE]GioneeMusic Ellerine sağlık kardeşim güzel olmuş  :breakdance:
  3. ♦BADBOY♦

[CWM] MissKingerdar Font

güzel font teşekkürler kardeş :D
  4. ♦BADBOY♦

Çağrı ve mesaj bloklama programı

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.securesoltuion.app.blocksmscall bunu dene kardeşim tavsiye ederim çok güzel....
  5. ♦BADBOY♦

KitKat Ses Sorunu Yaşayanlar Buraya

Root Erişimi Olan Bir Dosya Yoneticisi ile /data/nvram/APCFG/APRDCL/ Klasörüne Girip bu indirdiğin dosyalarla değiştirceksin kardeşim... [hr] Çok sağol kardeşim işe yaradı bende...
  6. ♦BADBOY♦

Xperia Sp dahili hafıza sorunu

Şu an yapma kardeşim şu an yaparsam sistemin silinir telefon açılmaz romu yeniden yüklemek zorunda kalırsın...
  7. ♦BADBOY♦

discovery sistem hafızası yardım

Repartition yaparak arttırabilirsin kardeşim.  http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html?highlight=reparition bu konuda mevcut bi bak istersen...
  8. ♦BADBOY♦

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM bende akıllı cevaplama çalışmıyor.  arama geldiğinde götürüyorum kulağıma ama olmuyor...
  9. ♦BADBOY♦

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Tamam hocam teşekkürler ellerinize sağlık bu arada...
  10. ♦BADBOY♦

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam dediğinizi yaptım fakat gene olmadı factory reset de attım olmadı kimlik doğrulama hatası veriyor :(
  11. ♦BADBOY♦

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam v2 de art mevcut mu? [hr] Hocam ben şöyle bi sorunla karşılaştım google play'e girdiğimde "Kimlik doğrulama gerekli google hesabınızada oturum açmalısınız." diye bi yazı çıkıyo yeni hesap açtım sonuç gene aynı naptıysam çözemedim...
  12. ♦BADBOY♦

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM teşekkürler hocam indiriyorum hemen :D  Ellerine sağlık  :D
  13. ♦BADBOY♦

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM oooo iyi iyi çok güzel linkler bi çıksa indircem direk :D  Mirak ettim bah şimdi  :D
  14. ♦BADBOY♦

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz test edebiliriz büyük bi zevkle v2 yi  :D :D
  15. ♦BADBOY♦

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Tamam hocam bekleyelim :D
  16. ♦BADBOY♦

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hocam link ne zaman gelicek yüklicem baktım link yok veya hazırda v1in linki olan atabilirmi?
  17. ♦BADBOY♦

YARDIMM????

İntenetten araştır Stock rom yüklemen lazım o zaman kalıntı kalmıyo bi araştır.
  18. ♦BADBOY♦

İsinize yarayacak uygulamalar

Zedge: Duvar Kağıdı - Zil Sesleri - Bildirim Sesleri - Oyun - İcon Paketlerinin Bulunduğu Çok Güzel bi Program (Tavsiye Ederim)
  19. ♦BADBOY♦

Lollipop style son uygulamalar yapımı

tamam teşekkürler...
  20. ♦BADBOY♦

Lollipop style son uygulamalar yapımı

eline sağlık leki rom kullanıyorum art onda olur mu kardeş?